- OlaDeka

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος (ΠΑΣ) Λεύκης διοργανώνει 4ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή, 21 Ιουνίου και κορυφώνονται την Δευτέρα, 24 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Όλες οι εκδηλώσεις  λαμβάνουν χώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού (γήπεδα μπάσκετ). Το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο ΠΑΣ Λεύκης αποτυπώνεται παρακάτω και υπόσχεται βραδιές αυθεντικού λαϊκού γλεντιού και  πραγματικού παραδοσιακού κεφιού και ξεγνοιασιάς για όλους τους επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται εφέτος από τα τμήματα λαϊκού πολιτισμού και ελληνικών λαϊκών χορών  του ΠΑΣ Λεύκης για καταγραφή και ανάδειξη της τοπικής κληρονομιάς και παράδοσης. Ένα δείγμα της προσπάθειας αυτής επιχειρείται να αποτυπωθεί μέσα από την παρουσίαση τοπικών χορών και εθίμων την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Παρασκευή, 21 /06/2013  Χάλκινα Ηχοχρώματα  Χορευτικό Πολυκάρπης (εφηβικό) Σάββατο, 22/06/2013  Ακρίτες  Χορευτικό Βαρυκού(εφηβικό) Κυριακή, 23/06/2013  Μακεδονικό Μεράκι  Χορευτικό Πολυκάρπης Δευτέρα, 24/06/2013  Χάλκινα Ηχοχρώματα  Χορευτικό ΠΑΣ Λεύκης Επίσης, να σημειωθεί η προσπάθεια συγκράτησης των τιμών στα πολύ χαμηλά επίπεδα του 2009 με σκοπό την όσο πιο ευρεία και άνετη συμμετοχή των φίλων μας σε κάθε γλέντι. Τέλος, υπογραμμίζεται η προσπάθεια βελτίωσης των όρων υγιεινής   στον χώρο των εκδηλώσεων, όπου πέρα από την καθαριότητα των υπαρχουσών τουαλετών στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λεύκης έχει σχεδιαστεί η προμήθεια επιπλέον χημικών τουαλετών. Το ΔΣ του ΠΑΣ Λεύκης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που συνέδραμαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων, τους χορηγούς που καλύπτουν μέρος του κόστους και φυσικά τους ανώνυμους εθελοντές που προσφέρουν κάθε χρόνο την εργασία τους σε κάθε στιγμή και ανάγκη των εκδηλώσεων. Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε και εφέτος στην Λεύκη!!!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος (ΠΑΣ) Λεύκης διοργανώνει 4ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή, 21 Ιουνίου και κορυφώνονται την

Δευτέρα, 24 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Όλες οι εκδηλώσεις  λαμβάνουν χώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού (γήπεδα μπάσκετ).

Το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο ΠΑΣ Λεύκης αποτυπώνεται παρακάτω και υπόσχεται βραδιές αυθεντικού λαϊκού γλεντιού και  πραγματικού παραδοσιακού κεφιού και ξεγνοιασιάς για όλους τους επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται εφέτος από τα τμήματα λαϊκού πολιτισμού και ελληνικών λαϊκών χορών  του ΠΑΣ Λεύκης για καταγραφή και ανάδειξη της τοπικής κληρονομιάς και παράδοσης. Ένα δείγμα της προσπάθειας αυτής επιχειρείται να αποτυπωθεί μέσα από την παρουσίαση τοπικών χορών και εθίμων την Δευτέρα 24 Ιουνίου.
Παρασκευή, 21 /06/2013
  •  Χάλκινα Ηχοχρώματα
  •  Χορευτικό Πολυκάρπης (εφηβικό)
Σάββατο, 22/06/2013
  •  Ακρίτες
  •  Χορευτικό Βαρυκού(εφηβικό)
Κυριακή, 23/06/2013
  •  Μακεδονικό Μεράκι
  •  Χορευτικό Πολυκάρπης
Δευτέρα, 24/06/2013
  •  Χάλκινα Ηχοχρώματα
  •  Χορευτικό ΠΑΣ Λεύκης
Επίσης, να σημειωθεί η προσπάθεια συγκράτησης των τιμών στα πολύ χαμηλά επίπεδα του 2009 με σκοπό την όσο πιο ευρεία και άνετη συμμετοχή των φίλων μας σε κάθε γλέντι. Τέλος, υπογραμμίζεται η προσπάθεια βελτίωσης των όρων υγιεινής   στον χώρο των εκδηλώσεων, όπου πέρα από την καθαριότητα των υπαρχουσών τουαλετών στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λεύκης έχει σχεδιαστεί η προμήθεια επιπλέον χημικών τουαλετών.
Το ΔΣ του ΠΑΣ Λεύκης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που συνέδραμαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων, τους χορηγούς που καλύπτουν μέρος του κόστους και φυσικά τους ανώνυμους εθελοντές που προσφέρουν κάθε χρόνο την εργασία τους σε κάθε στιγμή και ανάγκη των εκδηλώσεων.
Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε και εφέτος στην Λεύκη!!!
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria