Το sex στο internet είναι σαν ναρκωτικό - OlaDeka

Το sex στο internet είναι σαν ναρκωτικό

softcore lingerie photoshoot

Όπως παρουσιάζεται από τα στοιχεία ειδικών η χρήση του διαδικτύου από ενήλικες είναι χωρίς μέτρο πια και παρατηρείται και εθισμός σε ροζ…
ιστοσελίδες (κοινώς, τσόντα). Η υπερβολική παρακολούθηση πορνογραφικών σελίδων στο ίντερνετ παρατηρήθηκε τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Μελέτες έδειξαν ότι μία στις τρεις γυναίκες και επτά στους δέκα άνδρες βλέπουν ποpνό στο διαδίκτυο. Όσο αυτή η χρήση αυξάνεται φτάνει να γίνεται πρόβλημα πλέον και αυτό γιατί πραγματοποιείται χωρίς όρια και συστηματικά καθώς επηρεάζονται δουλειά, οικονομικά, προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Σύμφωνα με έρευνα διαπιστώθηκε ότι άντρες – γυναίκες περνούν 16 με 18 ώρες της ημέρας στο ίντερνετ βλέποντας πορνογραφικό υλικό και χωρίς να κάνουν καμία δραστηριότητα. Μάλιστα δεν υπάρχει διαφορά σε κοινωνικές τάξεις και αφορά όλους ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή κοινωνικής θέσης.

[aggouria]

“Όχι μωρό μου, δεν είμαι ανώμαλος, απλά είναι κοινωνικό στάνταρ. Να, κάτσε να σου δείξω αυτή την μελέτη από ένα πανεπιστήμιο στο Λονδίνο που….”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria