Open Farm στη Δανία: Οικογένειες επισκέφθηκαν τις φάρμες βιζόν - OlaDeka

Open Farm στη Δανία: Οικογένειες επισκέφθηκαν τις φάρμες βιζόν

Open Farm στη Δανία: Οικογένειες επισκέφθηκαν τις φάρμες βιζόν

Ήταν μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα, όταν 10 δανοί εκτροφείς βιζόν σε όλη τη Δανία κάλεσαν το κοινό να επισκεφθεί τις εκμεταλλεύσεις τους και να βιώσουν το πώς εκτρέφονται τα βιζόν . Σχεδόν 4.800 επισκέπτες πέρασαν μια σπουδαία μέρα και για άλλη μια φορά η πρωτοβουλία Open Farm
μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία.

Ήταν προφανές πως οι οικοδεσπότες της ημέρας – οι δανοί εκτροφείς βιζόν – είχαν προετοιμαστεί να υποδεχτούν πολλούς επισκέπτες . Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, οι φαρμαδόροι της Δανίας είχαν καλέσει τους συναδέλφους τους να έρθουν, να τους βοηθήσουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να πραγματοποιήσουν ξεναγήσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Σε όλη την Δανία, οι οικοδεσπότες είχαν ετοιμάσει καφέ και σνακ για τους επισκέπτες τους, καθώς και μεγάλες οθόνες της μόδας της γούνας και ακατέργαστων δερμάτων.

Καθώς ο ήλιος έλαμψε οι οικοδεσπότες οδήγησαν πολλούς επισκέπτες στο ταξίδι της κτηνοτροφάς, εκδοράς, της μόδας και της καλής διαβίωσης των ζώων. Οι ερωτήσεις σχετικά με τα μινκ ήταν πολλές και ποικίλες και  κυμαίνονται από τις ζωοτροφές και  την αειφορία μέχρι την εκδορά.

– Οι πολλές ερωτήσεις έδωσαν την ευκαιρία να αναδειχτεί στους επισκέπτες, πώς  είναι η ζωή σε ένα αγρόκτημα βιζόν. Οι πελάτες  είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα σχετικά με την εκτροφή γουνοφόρων ζώων, γενικά, και προφανώς έρχονται εδώ για να δουν την πραγματικότητα στις δανικές φάρμες, και αυτό είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να υποδεχτεί ο κάθε παραγωγός τους καλεσμένους με διαφάνεια και επαγγελματισμό. Τα γεγονότα αυτά αποδεικνύουν ότι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να αμφισβητήσει ο χώρος τις ψευδείς προκαταλήψεις του κοινού.

Μεταξύ των επισκεπτών ήταν πολλά παιδιά που, ενώ οι γονείς τους απολάμβαναν τον καφέ τους κάτω από τον ήλιο, παίζανε πλάι στα γεωργικά μηχανήματα και τις μπάλες άχυρο.

Καθώς ο ήλιος το απόγευμα άρχισε να δύει , οι τελευταίοι επισκέπτες καλούσαν τα παιδιά τους  να περάσουν κάτω από τα κάστρα.Η μέρα σε ένα αγρόκτημα Mink έχει περάσειι και το μήνυμα από τους δέκα οικοδεσπότες, ήταν ηχηρό και σαφές: Η πρωτοβουλία του ανοικτού Farm ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria