Ξεκίνησε η δημοπρασία Μαϊου της NAFA - OlaDeka

Ξεκίνησε η δημοπρασία Μαϊου της NAFA

Ξεκίνησε η δημοπρασία Μαϊου της NAFA
Με την προσφορά να αποτελείται από τον εντυπωσιακό αριθμό των 3,5 εκ. δερμάτων (αύξηση 10%) σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο (3,2 εκ.), ξεκίνησε σήμερα η

2η και τελευταία δημοπρασία της ΝΑFA στο Τορόντο Καναδά.

Η δημοπρασία στην οποία συμμετέχει μεγάλος αριθμός αγοραστών, θα ολοκληρωθεί την Tρίτη 4 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ζήτηση θα είναι πολύ μεγάλη ενώ οι τιμές αναμένεται να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, με ελάχιστες αποκλίσεις, και φυσικά με πωλήσεις 100%.
’’Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη από όλες τις αγορές, καθώς η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη’’, δήλωσε στη ΣΕΝΤΡΑ ο Αντιπρόεδρος της NAFA ο κ. Πούλιος και πρόσθεσε :
’’ Πρόκειται για μια ξεχωριστή δημοπρασία με μεγάλη ποικιλία για όλες τις προτιμήσεις, στην οποία θα προσφερθούν 3,5 εκ. δέρματα βιζόν συν τα άγρια’’.
Τώρα για το πώς θα εξελιχθούν οι τιμές της πρώτης ύλης, επισήμανε πως : ’’Οι δημοπρασίες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα κυμανθούν οι τιμές, γιατί όλα εξαρτώνται από τη ζήτηση. Ωστόσο, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης το πιο πιθανό είναι οι τιμές να παραμείνουν σε σταθερά επίπεδα’’.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της δημοπρασίας είναι δημοσιευμένο στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας στο ειδικό μπάνερ της ΝΑFA.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria