Στην Καστοριά το “Macedonian Trophy – Κύπελλο Ελλάδος”

Αρχική » Διάφορα » Στην Καστοριά το “Macedonian Trophy – Κύπελλο Ελλάδος”

Στην Καστοριά το “Macedonian Trophy – Κύπελλο Ελλάδος”
Στην Καστοριά μετακομίζει ο επόμενος αγώνας του Macedonian Trophy , που επιλέχθηκε από την Ε.Ο.Π. ως κύπελλο Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας. Στην περιοχήΦουντουκλή με θέα την Λίμνη της Καστοριάς , οι αθλητές θα τρέξουν σε μια πανέμορφη απαιτητική διαδρομή , με

ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα ανηφορικά κομμάτια. Οι συμμετοχή για αθλητές και ΟΠΕΝ είναι Δωρεάν όπως και οι επόμενοι αγώνες του Macedonian Trophy .Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
MacedoniaTrophy#4  2013
ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Καστοριά  Κυριακή  9 Ιουνίου
ΑΡΘΡΟ 1: Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ με τη συνεργασία της Ε.Ο.Ποδηλασίας  διοργανώνει τον Τέταρτο αγώνα του  Macedonian Trophy 2013 Παίδων ,Εφήβων , Ανδρών και OPEN . Ημερομηνία Κυριακή  9 Ιουνίου στην Πόλη της Κατοριάς – περιοχή Φουντουκλή . Οι αγώνες είναι σε κυκλική διαδρομή 7000 μέτρων .Εκκίνηση για τις κατηγορίες Εφήβων και ανδρών   10.30(1.30’ ώρα ) , Παίδων  , Γυναικών,  Νεανίδων, Κορασίδων και ΟΠΕΝ  12.00(45’ λεπτά) open 12.00 (1.30’ ώρα)
Η διαδρομή στο : http://connect.garmin.com/activity/312982845
Ο ποδηλατικοί  αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους  κανονισμούς ποδηλασίας και με τον γενικό  κανονισμό του Macedonian Trophy 2013 .
Στην κατηγορία με δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2013.
Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX   2310706130   ή  στο e mail[email protected] . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.
Στην OPEN κατηγορία οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στο FAX   2310706130   ή  στο e mail [email protected] .Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Γενική προκήρυξη
ΓΕΝΙΚΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης διοργανώνει σειρά αγώνων με την ονομασία Macedonian Trophy 2013 για κατηγορίες Open , και με Δελτία Ανδρών , Εφήβων  και Παίδων  

ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.
ΑΡΘΡΟ 3: Το κύπελλο  είναι 5 αγώνων  
ΑΡΘΡΟ 4: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη   και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .
ΑΡΘΡΟ 7: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
ΑΡΘΡΟ 8: Έπαθλα Βραβεύσεις
1ος Νικητής κάθε Αγώνα           Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος      »                                            Αργυρό      »                »
3ος      »                                            Χάλκινο      »                »
1ος Κυπέλλου   Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος       »                       Αργυρό     »                   »
3ος       »                       Χάλκινο     »                   »
ΑΡΘΡΟ 9 : Βαθμολογία
Οι αθλητές βαθμολογούνται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα σε κάθε αγώνα:
1ος 40 ΒΑΘΜΟΙ
2ος 35 ΒΑΘΜΟΙ
3ο  ς 30 ΒΑΘΜΟΙ
4ος 25 ΒΑΘΜΟΙ
5ος 22 ΒΑΘΜΟΙ
6ος 20 ΒΑΘΜΟΙ
7ος 15 ΒΑΘΜΟΙ
8ος 14 ΒΑΘΜΟΙ
9ος 13 ΒΑΘΜΟΙ
10Ος 12 ΒΑΘΜΟΙ
11ος – 15ος 10 ΒΑΘΜΟΙ
16ος – 20ος 8 ΒΑΘΜΟΙ
Τερματίσαντες    5 ΒΑΘΜΟΙ
podilatis.com
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια