Στην πολυαναμενόμενη ταινία Great Gatsby η PRADA κάνει τη γούνα να λάμπει! - OlaDeka

Στην πολυαναμενόμενη ταινία Great Gatsby η PRADA κάνει τη γούνα να λάμπει!

Η ΓΟΥΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ! ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-BRANDNAME.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!
Στην πολυαναμενόμενη ταινία Great Gatsby η PRADA κάνει τη γούνα να λάμπει!


Η Telegraph παρουσιάζει τα πανάκριβα κοστούμια της πολύ-αναμενόμενης ταινίας The Great Gatsby, το οποίο διαθέτει μια συνεργασία με την Prada συμπεριλαμβανομένων γούνινα κασκόλ και περιλαίμια.




40 φορέματα με την υπογραφή της Muccia Prada, 500 κοστούμια των Brook Bothers αλλά
και κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων του οίκου Tiffany&Co έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.Και μέσα σ όλα αυτά η γούνα! Είναι ιστορικής σημασίας οι κινήσεις που θα γίνουν από δω και στο εξής από τους συλλογικούς φορείς και την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά.Ήρθε η ώρα να ξεκολήσουμε από την αναγκαία αλλά μονομερή οπτική της σπατάλης πόρων και φαιάς ουσίας στα ίδια και ίδια των εκθέσεων.Θα τα λέμε συνέχεια.Και ελπίζουμε να γίνει συνείδηση.Η γούνα είναι στα καλά της.Τα νέα απ όλο τον πλανήτη είναι ελπιδοφόρα.Για το καλό του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας. Μην την αδικήσουμε πάλι…




Η ταινία The Great Gatsby αποτελεί μία από τις πιο ακριβές παραγωγές και όχι μόνο σε σχέση με το cast που την πλαισιώνει αλλά με τα είδη πολυτελείας που συμμετέχουν σε αυτή. Tα επώνυμα – luxurious brands ξεπερνούν σε πλήθος ακόμη και τα Tom Ford κοστούμια και τις Diet Coke της ταινίας James Bond, Skyfall και βάζουν την ταινία ίσως και στην λίστα για μία υποψηφιότητα για όσκαρ κοστουμιών (;) ποιός να ξέρει; Σίγουρα πάντως η λάμψη και οι επώνυμες υπογραφές έχουν εξιτάρει την περιέργεια μας με τους υπεύθυνους να μας διαβεβαιώνουν πως η τοποθέτηση ειδών πολυτελείας στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε με μοναδικό στόχο την σωστή εξιστόρηση.

Η Catherine Martin που μπορεί στην αρχή να μην έβρισκε κανένα ενδιαφέρον στην ταινία αφού η ιστορία Gatsby δεν την είχε συγκινήσει κατάφερε να πειστεί, να γίνει φανατική θαυμάστρια του Gatsby και να αναλάβει όλα τα κοστούμια της παραγωγής σε συνεργασία με την Muccia Prada και τους Brook Brothers.

Η Muccia Prada, μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον χώρο της μόδας έχοντας τα ηνία του οίκου Prada και Miu Miu δέχτηκε – έπαιξε τον ρόλο του και η πολύχρονη φιλική σχέση της με τον σκηνοθέτη της ταινίας- και αψηφώντας τις τυχόν αρνητικές κριτικές για ταύτιση ενός brand με μία ταινία δέχτηκε να πάρει κομμάτια από τις προηγούμενες συλλογές της και να τους προσθέσει στοχεία ώστε να τα αποδώσει ακόμη πιο έντονα την δεκαετία του ’20.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria