Κολυμπώντας στον… Βράχο - OlaDeka

Κολυμπώντας στον… Βράχο

Κολυμπώντας στον… Βράχο
Μια σπάνια εμπειρία πρόκειται να απολαύσουν στις 16 Ιουνίου 2013, στις 13.00 για τρίτη συνεχή χρονιά, οι δεκάδες κολυμβητές, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον 3ο Αγώνα Κολύμβησης «Λίμνη Βράχου» .
Σε υψόμετρο 950 μέτρων, οι κολυμβητές καλούνται να διανύσουν μια απόσταση 1.750

μέτρων, κατά μήκος της τεχνητής λίμνης Βράχου, στο βουνό Όντρια (οροσειρά του Βοίου), ένα χιλιόμετρο μακρύτερα από το χωριό Βράχος Καστοριάς και 24 χιλιόμετρα νοτιότερα του Άργους Ορεστικού.

Ο αγώνας που υπάγεται στην κατηγορία «Κολύμβηση Μακρινών Αποστάσεων», επιδιώκει να κάνει γνωστή μια από τις νεότερες τεχνητές λίμνες της χώρας, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της κατασκευής του ομώνυμου Φράγματος Βράχου, η λειτουργία του οποίου ολοκληρώθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια. 
Το ειδυλλιακό ορεινό τοπίο και η φιλοξενία των κατοίκων του Βράχου, πρόκειται να αποζημιώσουν όσους παρακολουθήσουν τον 3ο  Αγώνα Κολύμβησης «Λίμνη Βράχου», σε μια αξέχαστη εμπειρία, που έχει μετατραπεί σε κολυμβητικό θεσμό.
Ο αγώνας οργανώνεται από τον Σύλλογο Γόνων Βράχου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Εθελοντικού Τμήματος Διάσωσης – Αντιμετώπισης Καταστροφών Ν. Καστοριάς και του Συλλόγου Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης.
 Δείτε κι εσείς, πως κολυμπούν στον… Βράχο.
Την ίδια μέρα, 16 Ιουνίου 2013, οι φίλοι/ες  του ορεινού ποδηλάτου, μπορούν να ανακαλύψουν διαδρομές μέτριας και μεγάλης δυσκολίας στην περιοχή γύρω από τη λίμνη, με τη βοήθεια έμπειρων οδηγών – ποδηλατών. Ώρα αναχώρησης: 09:00΄ από τη γέφυρα του Φράγματος. 
Από την πλατεία του χωριού Βράχος, ομάδα πεζοπόρων, με τη βοήθεια έμπειρων ορειβατών επίσης, θα ξεκινήσει την περιήγησή της στο βουνό Όντρια και θα καταλήξει στο Φράγμα για την παρακολούθηση των αγώνων.  Ώρα αναχώρησης 08:00΄.
Πληροφορίες:

 Βίκυ Αδαμοπούλου (6974530706)  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected],  ή  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected] Αλέξανδρος Σαμαράς (6972 020175)  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected]
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria