ΣΕΓ: Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ - OlaDeka

ΣΕΓ: Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
ΣΕΓ: Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ

Οι πληροφορίες για τον Καστοριανό γουνοποιό που θα συν ταξιδέψει με την αποστολή του πρωθυπουργού της Ελλάδας έρχονται η μια πίσω από την άλλη.

Μετά τις πρώτες δημοσιεύσεις μας ΕΔΩ για τον επιχειρηματία
που έχει ενταχθεί στην κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή που θα ταξιδέψει για Κίνα (ένα άρθρο με χιλιάδες κλικ σήμερα) τα νεότερα που προέκυψαν από έγκυρες πηγές μας-στελέχη του ΣΕΓ, είναι:

Ο επιχειρηματίας θα εκπροσωπήσει τον σύνδεσμο Ελλήνων γουνοποιών εκτός από την δική του εταιρία.Μάλιστα, ο ΣΕΓ έχει φροντίσει να παραδώσει στον Αντώνη Σαμαρά ολόκληρο φάκελο με συγκεκριμένα αιτήματα και προτάσεις που αφορούν στον κλάδο της γουνοποιίας.
Ένα από τα σημαντικότερα είναι το αίτημα προώθησης κατάργησης των δασμών για τα γουνοποιτικά προϊόντα που θα εξάγονται από Ελλάδα για Κίνα, στα πρότυπα της συμφωνίας που έχει γίνει με την Κορέα.

Μια άλλη πρόταση είναι να ενταχθεί η γούνα ως επίσημο Ελληνικό δώρο που θα δίνεται στους Κινέζους αξιωματούχους μαζί με τα άλλα αναμνηστικά χαρακτηριστικά και συνηθισμένα δώρα σε κάθε διακυβερνητική επαφή.

Επίσης ειδική μνεία γίνεται για το κάλεσμα Κινέζων εκθετών και εμπόρων πελατών στην έκθεση της Αθήνας.

Απ ότι πληροφορηθήκαμε υπάρχει μια σειρά διάφορων άλλων επισημάνσεων και ζητημάτων που τίθενται στον κατάλογο με τα αιτήματα του ΣΕΓ στο κυβερνητικό επιτελείο.

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να αναμένουμε ευχάριστα αποτελέσματα.

Αρκεί να μην μείνουμε για άλλη μια φορά στην μονοπώληση του ενδιαφέροντος γύρω από ένα αντικείμενο που εδώ και χρόνια έχει καταντήσει θλιβερός αυτοσκοπός και τροχοπέδη στις ιδέες για καθιέρωση μακροχρόνιας θετικής τοποθέτησης στην αγορά, το αποδοτικό marketing, την ανάπτυξη και την δημιουργία επώνυμου προϊόντος και καλού ονόματος στο διεθνές εμπορικό γίγνεσθαι.Καταλάβατε ότι μιλάμε για τις περιβόητες εκθέσεις με τους ίδιους και ίδιους 300 πληρωμένους επισκέπτες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που μοιάζουν να ναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Είπαμε, το ξαναλέμε και θα το λέμε μέχρι να γίνει συνείδηση: Η έκθεση είναι ένα μόνο μέρος των διεργασιών της διαδικασίας του marketing.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ MARKETING! Και με τις εξελίξεις της τεχνολογίας της επικοινωνίας, το παιχνίδι είναι και πιο ενδιαφέρον και πιο αποδοτικό όταν το συνειδητοποιήσουμε και το εκμεταλλευτούμε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria