Αναγγελία του αγώνα Καστοριάς - Ν. Αλέξανδρος Αρδασσας - OlaDeka

Αναγγελία του αγώνα Καστοριάς – Ν. Αλέξανδρος Αρδασσας

 Καστοριά - Ν. Αλέξανδρος Αρδασσας
Αναγγελία του αγώνα Καστοριάς – Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας, του οποίου τα εισιτήρια ήδη παραλήφθησαν. Η διοίκηση της ομάδας, από ότι δείχνουν τα πράγματα, επειδή θέλει να διευκολύνει το φίλαθλο κοινό για να έλθει στο γήπεδο, σκεπτόμενη παράλληλα και την

οικονομική κρίση που πλήττει την πόλη, αποφάσισε να κοστολογήσει το εισιτήριο στα πέντε (€5,00) ευρώ. 


 Η Καστοριά, στο Κυριακάτικο παιχνίδι, χρειάζεται την πολυπληθή παρουσία των φιλάθλων της, η αμέριστη συμπαράσταση των οποίων θα δώσει “φτερά” στους ποδοσφαιριστές μας, για να φτάσουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Όπως είναι, αυτή τη στιγμή, τα πράγματα, καθίσταται επιτακτική πλέον η ανάγκη να συμπαρασταθεί ο κόσμος όλου του νομού Καστοριάς και όχι μόνο στον λαοφιλή σύλλογο μας. (16/05/2013).
            Ευφορία επικρατεί στους κόλπους της Καστοριάς, μετά την δεύτερη συνεχόμενη μεγαλειώδη και φανταστική νίκη, η οποία όμως συνδυάστηκε με πέντε τέρματα και πολύ καλό και πλούσιο ποδόσφαιρο από πλευράς θεάματος. Τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν στους “ερυθροκίτρινους”, οι οποίοι, ωστόσο, μέσα σε αυτό άριστο κλίμα, προετοιμάζονται από σήμερα κιόλας για το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας. Η “αρμάδα” του Πασχάλη Δημητρίου μετά το “2Χ2”, απέναντι σε Καμβουνιακό και Φλώρινα θέλει πάση θυσία και αυτό το “τρίποντο”, για να πάρει προβάδισμα στη βαθμολογία και βεβαίως να προσφέρει και χαρά στον πολυπληθή κόσμο που έχει ξεσηκωθεί και αναμένεται να δώσει “βροντερό” παρών στις κερκίδες του Ο.Α.Κ.Α.
            Στο μεταξύ, αγώνας-κλειδί, χαρακτηρίζεται το παιχνίδι της Κυριακής 19 Μαΐου 2013, που θα διεξαχθεί μεταξύ της Καστοριάς και του Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας, στις 17.00, στο Ο. Α. Κ. Α. Δήμου Καστοριάς. Κι αυτό γιατί με μία νίκη της ομάδας μας, η άνοδος στην Γ’ Εθνική θα φαίνεται πιο κοντά. Το παιχνίδι της Κυριακής, μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Κυριακάτικος αντίπαλος είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως ήταν αυτό της Ε. Π. Σ. Κοζάνης, αλλά και η αποτελεσματικότητα του στα δύο πρώτα παιχνίδια -δύο στα δύο- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Χώρια, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει την Κυριακή, τη συμπαράσταση τριακοσίων (300) και πλέον οπαδών του, που θα εκστρατεύσουν στο Ο. Α. Κ. Α.
            Βέβαια η Καστοριά είναι η Καστοριά και το απέδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια των αγώνων κατάταξης, όπου πέτυχε συντριπτικές νίκες επί των αντιπάλων της. Όμως για να μπορέσει μία ομάδα να επιβληθεί του αντιπάλου της, για να μπορέσει μία ομάδα να φράσει στην πολυπόθητη νίκη για να μπορέσουν οι παίκτες της να πιάσουν την απαιτούμενη απόδοση, χρειάζεται η συμπαράσταση των φιλάθλων. Αυτό χρειάζεται και η Καστοριά στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Να κάνει το παιχνίδι της και να μην αφήσει τον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Για να γίνει, όμως, αυτό, χρειάζεται την πολυπληθή παρουσία των φιλάθλων της, η αμέριστη συμπαράσταση των οποίων θα δώσει “φτερά” στους ποδοσφαιριστές μας, για να φτάσουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Όπως είναι, αυτή τη στιγμή, τα πράγματα καθίσταται επιτακτική πλέον η ανάγκη να συμπαρασταθεί ο κόσμος όλου του νομού Καστοριάς και όχι μόνο στον λαοφιλή σύλλογο μας. 
            Η διοίκηση της ομάδας, από ότι δείχνουν τα πράγματα, έχει λάβει το μήνυμα. Για αυτό τον λόγο και επειδή θέλει να διευκολύνει το φίλαθλο κοινό για να έλθει στο γήπεδο, σκεπτόμενη παράλληλα και την οικονομική κρίση που πλήττει την πόλη, αποφάσισε να κοστολογήσει το εισιτήριο στα €5,00.        
       
Κέρδισαν τις εντυπώσεις Σαββίδης και Παπαδόπουλος

            Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι με την Φλώρινα δεν υστέρησε κανείς, αλλά αυτοί που κέρδισαν το κοινό και τον Πασχάλη Δημητρίου είναι τα δύο πολύτιμα “γρανάζια” του ιστορικού συλλόγου, ο γερόλυκος, Γιώργος Σαββίδης και ο Μίμης Παπαδόπουλος. Από τους οποίους περνούσε όλο το παιχνίδι και η ανάπτυξη της Καστοριάς, μια ανάπτυξη που απέφερε πέντε τέρματα και πλούσιο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λέπτου, ενώ οι «ογκόλιθοι» της άμυνας, ο αρχηγός, Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο Χρήστος Παναγιωτίδης “έκοβαν και έραβαν” και σίγουρα και σε αυτούς μοιράζεται η μερίδα του λέοντος.

Μοίρασε συγχαρητήρια η διοίκηση και ζήτησε το «τρίποντο» την Κυριακή

            Μετά το τέλος της αναμέτρησης και του νικητήριου αποτελέσματος από τον ΠΑΣ Φλώρινας, περιχαρής για το αποτέλεσμα πήγε στα αποδυτήρια η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ουσταμπασίδης και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο τεχνικό τιμ για το άψογο κοουτσάρισμα. Ο “ισχυρός άνδρας” της Καστοριάς έγινε δέκτης αγάπης από πολλούς Καστοριανούς φιλάθλους, οι οποίοι του έλεγαν συνέχεια μπράβο και ότι η ομάδα με αυτό το ρόστερ και με αυτές τις εμφανίσεις  να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ τη τάξη κατηγορία. Μάλιστα ο κ. Ουσταμπασίδης που γελούσαν μέχρι και τα… μουστάκια του, ευχαρίστησε έναν – έναν, που του έδιναν τα εύσημα και προσκαλεί την Κυριακή στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι με την ομάδα της Κοζάνης να έρθει ακόμα πιο πολύς κόσμος, όπως γίνεται κατανοητό ήδη από το ρεπορτάζ που βγαίνει ο λαός της Καστοριάς είναι στις επάλξεις και έχει ξεσηκωθεί για να βάλει και αυτός με τη σειρά του το λιθαράκι και να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος.

“Κατάσκοπος” της Άρδασσας βρέθηκε στο γήπεδο

            Κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στην Καστοριά και τον ΠΑΣ Φλώρινας βρέθηκε στο γήπεδο άνθρωπος του Μέγα Αλέξανδρου Άρδασσας για να “κατασκοπεύσει” την Καστοριά, όπου είναι η προσεχή αντίπαλος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ανθρώπων που ήταν κοντά στο εν λόγω κύριο και παράγοντα της Κοζανίτικης, αλλά και μαρτυριών των φιλάθλων, ο άνθρωπος έπαθε πλάκα με την εμφάνιση της Καστοριάς και σίγουρα έχει να πει πολλά στον προπονητή του συλλόγου των “κυανόλευκων” και στο πως θα πρέπει να κατατροπώσει η Άρδασσα την Καστοριά για να ελπίζει σε άνοδο. Το σίγουρο όμως είναι ένα: Μέχρι και ο παράγοντας της Άρδασσας έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση και το απαράμιλλο πάθος που έβγαλαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Δημητρίου, κάτι που σημαίνει ότι γίνεται εντατική δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και ότι οι πρωταγωνιστές, που είναι οι παίκτες «ματώνουν» και τιμούν τη βαριά φανέλα της Καστοριάς σε κάθε παιχνίδι.
Η διοίκηση έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές
            Mετά το τέλος του αγώνα Καστοριάς – ΠΑΣ Φλώρινα 5-1, η διοίκηση της Καστοριάς έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές στην Roma Pizza.
Σχόλιο-Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βρουσουκίδης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria