Φρίκη: Τρώνε ανθρώπινα βρέφη και έμβρυα!Αυτή είναι η Κίνα της ανάπτυξης!!!

Αρχική » Διάφορα » Φρίκη: Τρώνε ανθρώπινα βρέφη και έμβρυα!Αυτή είναι η Κίνα της ανάπτυξης!!!

Φρίκη: Τρώνε ανθρώπινα βρέφη και έμβρυα!Αυτή είναι η Κίνα της ανάπτυξης!!!

Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα μωρά /βρέφη και παρόλα ταύτα, αυτή η σοκαριστική είδηση -παραδόξως- δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευτεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων.

 Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι σε μία πόλη της νότιας επαρχίας τηςCanton (Guangdong), τώρα υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήσει γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του. Tο κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $4000 (δηλαδή, περίπου Rs2000). 
Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρώση μωρών και ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής. «Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προσθέτονται ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράσει το μωρό επί 8 ώρες». Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς. 
Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο Κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρεπόρτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι το μενού περιελάμβανε «σούπα μωρό»!!! Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιώθηκε ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν και πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να μην κρατήσει και να «ρίξει» το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών.
 Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν. Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.  techandtech.gr
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια