Οι πρώτες προτεραιότητες του νέου προέδρου του ΣΕΓ Νικόλαου Μιχαλόπουλου

Αρχική » Διάφορα » Οι πρώτες προτεραιότητες του νέου προέδρου του ΣΕΓ Νικόλαου Μιχαλόπουλου

Οι πρώτες προτεραιότητες του νέου προέδρου του ΣΕΓ Νικόλαου Μιχαλόπουλου
Ο Νικόλαος Μιχαλόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών. Στις προτεραιότητες του νέου Προέδρου, όπως ανέφερε,είναι η  τόνωση της Εξωστρέφειας του κλάδου, η αντιμετώπιση μιας σειράς ζητημάτων του κλάδου (όπως θέματα ρευστότητας,

προγράμματα απασχόλησης, επιμόρφωσης και εκπαίδευσης, παγκόσμια προώθηση και προβολή της ελληνικής γουνοποιίας).

Επίσης η άψογη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης  Γούνας στην Αθήνα, FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair, η οποία αποτελεί, όπως σημείωσε,μια από τις σημαντικότερες ευκαιρίες προβολής της Ελληνικής Γουνοποιίας στην παγκόσμια αγορά. Στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών πραγματοποιήθηκε  ετήσιος απολογισμός και παραίτηση  του απερχόμενου πρόεδρου Ναούμ Δίτσιου.
Μετά την παραίτηση του προέδρου και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Συνδέσμου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής: Πρόεδρος Νικόλαος Μιχαλόπουλος,  Αντιπρόεδρος Α’ Θωμάς Λαγγιώτης, Αντιπρόεδρος Β’ Ναούμ Δίτσιος, Γενικός Γραμματέας  Κωνσταντίνος Τζήμας,Ταμίας Νικόλαος Καρανικόλας και μέλη  Βασίλειος Διαμαντίδης και Κωνσταντίνος Μπούρτζος.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια