Ενθουσιασμός στους γουναράδες...Τα νέα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς - OlaDeka

Ενθουσιασμός στους γουναράδες…Τα νέα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς

Ενθουσιασμός στους γουναράδες...Τα νέα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς

Παράδειγμα προς μίμηση ο Πέτρος Τερέζιου, που αν και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι (του τοποθετήθηκαν σήμερα έξη (6) ράμματα), συνέχισε να αγωνίζεται με πείσμα και αυταπάρνηση και να συνδράμει κι αυτός στη μεγάλη νίκη της Καστοριάς επί του Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας με 2-0 (20/05/2013).


Ο Πέτρος Τερέζιου

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Καστοριά, στο γήπεδο της, επί του Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας με 2-0 και πήρε κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα. Για να έλθει όμως αυτό το αποτέλεσμα, εκτός από την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Καστοριάς που ήταν φανταστική, χρειάστηκε η παλικαριά και η αγωνιστικότητα όλων των ποδοσφαιριστών, που έπαιξαν. Πραγματικά οι παίκτες του Πασχάλη Δημητρίου τα έδωσαν όλα, κυριολεκτικά, στον αγωνιστικό χώρο και η μεγάλη προσπάθεια που κάνανε, επιβραβεύθηκε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν άριστοι στα καθήκοντα τους, ένας, όμως ξεχώρισε πιο πολύ για την αυταπάρνηση του.

Πρόκειται για τον Πέτρο Τερέζιου, ο οποίος αν και χτύπησε στο κεφάλι σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Αμαραντίδη, δεν εγκατέλειψε, δεν αποχώρησε, αλλά συνέχισε, προς τιμή του, να αγωνίζεται με γάζα για πενήντα πέντε (55΄) λεπτά. Ο Τερέζιου, μάλιστα, συγκίνησε με την αυτοθυσία του, αν σκεφτεί κανείς ότι σήμερα του τοποθετήθηκαν έξη (6) ράμματα και ο γιατρός του σύστησε ξεκούραση, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Καμβουνιακό.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο Τερέζιου, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Καστοριάς, για την στάση του και την αγωνιστικότητα που επέδειξε, αν και ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του κι αποτελεί, πραγματικά, παράδειγμα προς μίμηση.

Ευχαριστήριο της διοίκησης του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για την μεγαλειώδη του συμπαράσταση, στον νικηφόρο αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο Άρδασσας (20/05/2013).

Η διοίκηση του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια τον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς, για την μεγαλειώδη του συμπαράσταση στον νικηφόρο αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο Άρδασσας. Αυτή η συμπαράσταση ήταν αυτό που έλειπε, τόσο καιρό, από την ομάδα και μας γύρισε πίσω σε παλιές καλές εποχές. Οι φίλαθλοι μας ήταν πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι ο 12ος παίκτης μας.

Σας ευχαριστούμε, μέσα από την ψυχή μας, θέλουμε να είστε συνεχώς κοντά μας και σας υποσχόμαστε, Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ότι θα κάνουμε τα πάντα, για να σας χαρίζουμε από τώρα και στο εξής μόνο χαρές και επιτυχίες.

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Δημητρίου, που έγινε μετά το λεκτικό επεισόδιο πού δημιουργήθηκε σε βάρος του από τον Αντώνη Πετρόπουλο, μετά την λήξη του παιχνιδιού Καστοριάς-Μ.Αλέξανδρου Άρδασσας (2-0). Εκτός ομάδας ο Αντώνης Πετρόπουλος, που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, μετά τη λήξη των αγώνων κατάταξης για αυτή του τη συμπεριφορά (20/05/2013).

Παραίτηση του Πασχάλη Δημητρίου είχαμε χθες αργά το βράδυ στην Καστοριά, λίγες, μόλις, ώρες μετά την μεγάλη νίκη των “γουναράδων”, επί του Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας. Ο τεχνικός της Καστοριάς υπέβαλλε την παραίτηση του στον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, ανακοινώνοντας του, ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που οδήγησε τον κ. Δημητρίου σε παραίτηση είναι το λεκτικό επεισόδιο που έγινε σε βάρος του, τόσο από τον Αντώνη Πετρόπουλο, όσο και από τον πατέρα του παίκτη, κ. Τάκη Πετρόπουλο, παλιό παράγοντα της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Καστοριάς δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Δημητρίου, θεωρώντας ότι γίνεται “εν αναβρασμώ ψυχής” και του ζήτησε να ηρεμήσει και ότι το όλο θέμα θα εξεταστεί σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου 2013. Ο κ. Ουσταμπασίδης είχε διαδοχικές συζητήσεις, τόσο με τον κ. Δημητρίου, όσο και με τους αρχηγούς της ομάδας και ανακοίνωσε στον μεν πρώτο την απόφαση του να ξεκουραστεί σήμερα για να ηρεμήσει, στους δε δεύτερους ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος, με αυτή του την ενέργεια “έθεσε τον εαυτό του” εκτός ομάδας και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, μετά την λήξη των αγώνων κατάταξης για αυτή του τη συμπεριφορά.

Δηλώσεις των προπονητών Πασχάλη Δημητρίου (Καστοριάς) και Γιώργου Δημητριάδη (Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας), μετά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, μεταξύ Καστοριάς – Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας 2-0 (20/05/2013)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Καστοριάς – Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας, οι προπονητές Πασχάλης Δημητρίου (Καστοριάς) και Γιώργος Δημητριάδης (Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας), έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Καστοριά): ” Σίγουρα η όλη διαδικασία, όλο αυτόν τον καιρό, ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα, μας δημιούργησε άγχος κατά την διάρκεια του αγώνα και μέσα στην εβδομάδα προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι έτσι, ώστε να μπορέσουμε, πρωτίστως, να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και δευτερεύον να μην δεχθούμε γκολ. Νομίζω ότι μπήκαμε δυνατά, ενώ ο αντίπαλος προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ, αλλά καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και θα μπορούσε βάση ευκαιριών το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Είχαμε το ευτύχημα να πετύχουμε δύο τέρματα και από εκεί και πέρα και αυτό που είπαμε ήταν να κρατήσουμε το μηδέν πίσω στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Η εξέλιξη όμως του παιχνιδιού έγειρε την πλάστιγγα προς εμάς, καθώς η Άρδασσα έμεινε με 9 παίκτες τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης, κάτι το οποίο δεν εκμεταλλευτήκαμε, καθώς μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Ωστόσο όπως είπα το 2-0 μας δίνει μια άλφα ασφάλεια και πρέπει να πάμε μέσα στην Άρδασσα, όχι να κρατήσουμε το 2-0, αλλά να πετύχουμε τέρμα και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας): “Έπαιξαν σήμερα κατά τη γνώμη μου οι δύο καλύτερες ομάδες αυτού του πρωταθλήματος των μπαράζ. Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και για τους δύο συλλόγους και προσωπικά πιστεύω κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όχι στο ποιος ήταν καλύτερος. Η Καστοριά ευτύχησε στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση να προηγηθεί στο σκορ, κερδίζοντας το πέναλτι, όπου αυτό κάπως μας επηρέασε, χάσαμε την συνοχή μας με συνέπεια μετά τον τραυματισμό του Αμαραντίδη, ο οποίος είναι ένας παίκτης “κλειδί” για την ομάδα, δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα. Από την άλλη στις φάσεις που μας δοθήκαν ήμασταν άτυχοι και δεν εκμεταλλευτήκαμε καμία στο έπακρο. Ήταν δύο ισάξιες ομάδες και θεωρώ ότι το σκορ μας αδικεί. Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα απομένουν τρία ακόμα παιχνίδια και εκεί θα κριθούν όλα. Εύχομαι στην Καστοριά να πάει όσο τον δυνατόν ψηλότερα και όπως δείχνουν τα πράγματα η υπόθεση ανόδου θα κριθεί μέσα στο δικό μας γήπεδο, το οποίο το χρωστάμε στην διοίκηση και προ πάντων στον κόσμο που μας ακολουθεί”.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria