ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ΓΟΥΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ - OlaDeka

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ΓΟΥΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ΓΟΥΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Απίστευτες απειλές μέσω email σε Καστοριανούς επιχειρηματίες της γούνας αποστέλλονται το τελευταίο διάστημα από υπεύθυνους της Blackglama σύμφωνα με πληροφορίες που μας
έδωσαν οι ίδιοι οι θιγόμενοι.

Εκβιασμοί για εισβολή στα καταστήματα τους και συκοφαντικές αναφορές για χρησιμοποίηση μαϊμού labels από τους εν λόγω επιχειρηματίες.«Θα μπουκάρω στο μαγαζί σου στο Ντουμπάι και θα σε ξεσκίσω»! φέρεται να έχει διαμηνύσει κορυφαίο στέλεχος της BLACKGLAMA σε πασίγνωστο γουνοποιό της περιοχής μας!

Οι Καστοριανοί και Σιατιστινοί γουναράδες δέχονται πρωτοφανή επίθεση με εκβιασμούς και απειλές τις οποίες αποδίδουν στην επιλογή τους να συμμετάσχουν στην δημοπρασία της NAFA που είναι σε εξέλιξη στον Καναδά.Τα στελέχη της BLACKGLAMA έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν κατασκοπεία και έρευνα για τους δικούς μας συμμετέχοντες στη δημοπρασία έτσι ώστε να βάλουν σε black list εκείνους που στη συνέχεια απειλούν!

Μείνετε συντονισμένοι…Αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες βρισκόμαστε σε σημείο ιστορικών αποκαλύψεων για το πως αναγκάζονται κάποιοι γουνοποιοί να αγοράσουν με το ζόρι και εκβιασμούς τα περιβόητα top lot!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria