Η νανοτεχνολογία εξασφαλίζει την αυθεντικότητα των δερμάτων Blackglama! - OlaDeka

Η νανοτεχνολογία εξασφαλίζει την αυθεντικότητα των δερμάτων Blackglama!

Η νανοτεχνολογία εξασφαλίζει την αυθεντικότητα των δερμάτων Blackglama!
Η American Legend επιβεβαίωσε ότι τελειοποιεί τη χρήση της νανοτεχνολογίας για να διασφαλίσει την αυθεντικότητα για τα επώνυμα μίνκ Blackglama και American Legend

“Αυτή η τεχνολογία μας επιτρέπει να ταυτοποιούμε κάθε ένα δέρμα (pelt) της Blachglama και της American Legend με απλό και οικονομικό τρόπο που είναι τόσο διακριτικός ώστε κανείς να μην το γνωρίζει, εκτός κι αν θα πρέπει να αποδειχθεί στο δικαστήριο. Ακόμη εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, κάτω από μια μυστική συμφωνία, εδώ και αρκετά χρόνια.
Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρούμε τρόπο να επιβιώσει αυτή η ταυτοποίηση την διαδικασία ραφής. Εως τώρα, δεν έχει υπάρξει έγκυρη μέθοδος ανίχνευσης του μίνκ στο τελικό ένδυμα ή αξεσουάρ”, δήλωσε οJoe Morelli, διευθυντικό στέλεχος της American Legend.
“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τα οφέλη που θα φέρει κάτι τέτοιο στους πιστούς μας πελάτες και μεταπωλητές. Αυτή η τεχνολογία θα μας βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι μόνο τα μίνκ που αγοράζονται από την ALC μπορούν να έχουν τα οφέλη της χρήσης της επωνυμίας μας”, κατέληξε ο κ Morelli.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria