Στην αποστολή της Κίνας και ο Δήμος Βατικιώτης γενικός διευθυντής της ATCOM που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η StarSystempro στην Καστοριά - OlaDeka

Στην αποστολή της Κίνας και ο Δήμος Βατικιώτης γενικός διευθυντής της ATCOM που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η StarSystempro στην Καστοριά

ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ INTERNET ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Η StarSystempro είναι η Καστοριανή εταιρία που έχει την πλέον μακρόχρονη ενεργή δράση στο χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης με εξειδίκευση σε θέματα γουνοποιίας.Τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην περιοχή μας τη μεγαλύτερη Ελληνική
εταιρία internet development με γραφεία στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λονδίνο καθώς και με αντιπροσώπευση σε 36 χώρες στον κόσμο. Πρόκειται για την ATCOM μέλος του γιγαντιαίου ομίλου dionicgroup.

Οι δέκα επόμενες εταιρίες του χώρου που ακολουθούν στη σειρά κατάταξης όσον αφορά το μέγεθος και την ανάπτυξη, δεν αγγίζουν όλες μαζί το μέγεθος της κορυφαίας εταιρίας που κάνει συνεχώς τεράστια άλματα σε παραγωγή, τεχνολογία και πελατολόγιο.

Οι συνεργάτες της StarSystempro με χαρά είδαν στη λίστα της Ελληνικής αποστολής στην Κίνα και το όνομα του γενικού διευθυντή της  ATCOM κ. Δήμου Βατικιώτη.
Ο κύριος Βατικιώτης είναι πλήρως ενημερωμένος για εξειδικευμένα θέματα που αφορούν στη γούνα και με αυτό το ταξίδι πρόκειται να εμπλουτιστεί κι άλλο η παρακαταθήκη γνώσης που αφορά στον κλάδο της γουνοποιίας και της σχέσης της με το διαδικτυακό marketing.

Οι εξελίξεις που έρχονται στο web marketing εξειδικευμένα και για τη γούνα είναι ραγδαίες και η ATCOM είναι η εταιρία που είναι στο παιχνίδι όσο κανείς άλλος .

Αναμένουμε με ανυπομονησία τα νέα…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria