Ποια είναι η καλύτερη μέρα για σεξ; - OlaDeka

Ποια είναι η καλύτερη μέρα για σεξ;

Την συγκεκριμένη μέρα έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να έρθεις σε οργασμό…

Την απάντηση έρχεται να δώσει το περιοδικό Sexual Medicine, το οποίο και δημοσιεύει μια νέα μελέτη που υποστηρίζει πως ανακάλυψε την καλύτερη μέρα για σεξ, τουλάχιστον όσον αφορά το γυναικείο φύλλο.

Πιο συγκεκριμένα η μελέτη αναφέρει πως γύρω στην 14η μέρα του εμμηνορροϊκού σας κύκλου, η κλειτορίδα σας είναι μέχρι και 20% μεγαλύτερη και έτσι μπορεί να διεγερθεί πολύ πιο εύκολα προσφέροντας σας οργασμό.

Στην έρευνα συμμετείχαν 24 γυναίκες από 18 έως 35 ετών, οι οποίες και εξετάστηκαν από μια ομάδα Ιταλών ερευνητών. Με την μέθοδο των υπερήχων οι ερευνητές πήραν μετρήσεις από την κλειτορίδα κάθε γυναίκας και από την κύρια αρτηρία που τροφοδοτεί με αίμα αυτήν (την κλειτορίδα) προκαλώντας την διέγερση. Η διαδικασία αυτή έγινε στην αρχή, στην μέση και στο τέλος του έμμηνου κύκλου της κάθε γυναίκας. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τη 14η μέρα η κλειτορίδα είναι κατά 15-20% μεγαλύτερη γεγονός που αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια στην αρτηρία να μεταφέρει το αίμα πιο εύκολα και έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη και ευκολότερη διέγερση.

Επιπλέον την 14η μέρα συμβαίνει η ωορρηξία, γεγονός που κάνει το σώμα σας να επιζητά έντονα κάποια δράση. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην μελέτη δήλωσαν πως έκαναν περισσότερο σεξ μέσα στον κύκλο παρά οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Τέλος, ο Cesare Battaglia, ερευνητής στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια και ένας εκ των συγγραφέων της μελέτης λέει ότι η αύξηση της οιστραδιόλης (φυσικό οιστρογόνο) που συμβαίνει κοντά στη στιγμή της ωορρηξίας είναι ίσως η κύρια αιτία που προκαλεί όλες αυτές τις αλλαγές. Συμβουλεύει όμως να μην προγραμματίσετε με τον σύντροφό σας την συνεύρεση αλλά να την αφήσετε να έρθει φυσικά!

http://www.faysbook.gr/
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria