Έλεος… πια με τα Lidl - OlaDeka

Έλεος… πια με τα Lidl

Μετά τα μουχλιασμένα μελομακάρονα πριν τις γιορτές τώρα έρχονται με μουχλιασμένα τυριά!!! Αναρωτιόμαστε πόσες φορές πρέπει ο…

ΕΦΕΤ να πιάσει μουχλιασμένα προϊόντα στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl για να τους τραβήξει τόσο δυνατά το αυτί ώστε να
τους το ξεκολλήσει.

Τα Lidl η γνωστή γερμανική εταιρεία πιάστηκε για άλλη μια φορά όχι απλά φάουλ, καραφάουλ!
Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους προϊόντα Goldessa cottage cheese και Linessa cottage cheese σε συσκευασία των 200 γρ. με ημερομηνία λήξεως 17/1/ 2013 να μην τα καταναλώσουν. Όσοι βεβαίως τα έχουν καταναλώσει και δεν τα έλεγξαν πριν υπάρχει πιθανότητα να τσίμπησαν λίγο ευρωτίαση ή αλλιώς μούχλα.

Ο ενιαίος φορέας ελέγχου τροφίμων ενημερώθηκε μετά από καταγγελία και βεβαίως έπραξε τα δέοντα για την εταιρεία Lidl Ελλάς. Τα συγκεκριμένα τυροκομικά προϊόντα παρασκευάζονται στην Γερμανία και οι ιδιοκτήτες τους αναγκάστηκαν σε άμεση ανάκληση απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας.

Ο ΕΦΕΤ ακόμη και αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο συνεχίζει τους προβλεπόμενους ελέγχους. Πάντως εμείς συνιστούμε στο καταναλωτικό κοινό όταν πρέπει να επιλέξει τα καταστήματα Lidl να το κάνει με πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι μία από τις εταιρείες που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον ΕΦΕΤ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria