H SONY ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ UPLOADS ΣΤΟ YOUTUBE - OlaDeka

H SONY ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ UPLOADS ΣΤΟ YOUTUBE

 Δείτε την επίσημη ενημέρωση που μας έστειλε:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με αφορμή τον έλεγχο των δικαιωμάτων για τα ηχογραφήματα και videos που ανεβαίνουν στο YouTube, ο οποίος διενεργείται παγκοσμίως με ιδιαίτερη πλέον έμφαση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η Sony Music σε ότι αφορά στις μεταφορτώσεις (uploads) videos και ηχογραφημάτων της στο YouTube παγκοσμίως, αποστέλλει επίσημα προειδοποιητικά μηνύματα («warnings») στα κανάλια και προβαίνει σε άμεση παύση των
σχετικών συνδέσμων («links»). Ο αυτοματοποιημένος έλεγχος διενεργείται από το εξωτερικό και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των εν λόγω καναλιών για πάντα από το YouTube . Ως εκ τούτου συνιστούμε να μην ανεβάζετε/μεταφορτώνετε ολόκληρα ηχογραφήματα με φωτογραφία ή άλλο οπτικό ή οπτικοακουστικό υλικό στα κανάλια σας στο YouTube.

1) Σε περίπτωση που σας έχει χορηγηθεί δικαίωμα ΠΡΩΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ κάποιου ηχογραφήματος μας μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα δείγμα έως 30 δευτερολέπτων του ηχογραφήματος για την προώθηση της ΠΡΩΤΗΣ αυτής ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ πάντα με μνεία ότι πρόκειται για «Teaser» (Δείγμα) στον τίτλο του σχετικού video.

2) Εάν θέλετε να διατηρείτε στο κανάλι σας οποιοδήποτε video ή/και ηχητικό που ανήκει στην Sony Music θα πρέπει να το κάνετε «share» (προσθήκη) από το επίσημο κανάλι της Sony Music στο YouTube (http://www.youtube.com/sonymusicgreeceTV) ή από το επίσημο κανάλι του αντίστοιχου καλλιτέχνη στο VEVO.

Η προσθήκη («share») ενός video/ηχητικού στο κανάλι σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον ακόλουθο τρόπο:

· Δημιουργείτε μία λίστα αναπαραγωγής (“playlist”) στο κανάλι σας και δίνετε όνομα στη λίστα

· Αποθηκεύετε την λίστα σας

· Μεταβαίνετε στον σύνδεσμο («link») – video/ηχογράφημα που σας ενδιαφέρει

· Επιλέγετε την ενέργεια «προσθήκη σε» που βρίσκεται κάτω από το video και τοποθετείτε το video/ηχογράφημα στην λίστα αναπαραγωγής (“playlist”) που έχετε ήδη δημιουργήσει

Είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Chris Simotas

Digital Marketing Manager

SONY Music Entertainment S.A

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria