“Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας”: Ενίσχυση με Κώστα Σερίδη! - OlaDeka

“Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας”: Ενίσχυση με Κώστα Σερίδη!

Πρώτη χειμερινή μεταγραφή για τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, που ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό τον φοιτητή και νεαρό μπακ χαφ, Κώστα Σερίδη, τον οποίο και δοκίμασαν και αποφάσισαν να αποκτήσουν οι «μπλε». –Κλείνει και αμυντικό χαφ μέσα στην εβδομάδα.-Δηλώσεις Μάρκου Πρωτόγερου για την

αξιοζήλευτη πορεία της ομάδας του, πως το ζει ο ίδιος αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα αποκλειστικά στο «GF».
Μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές στις προπονήσεις και το φιλικό με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, ο νεαρός προπονητής του Μέγα Αλέξ. Καλλιθέας, Μάρκος Πρωτόγερος αποφάσισε να εισηγηθεί την απόκτηση του Κώστα Σερίδη.
Ο Σερίδης σπουδάζει στην Καστοριά ζήτησε να δοκιμαστεί μετά από εισήγηση φίλων του και η επιθυμία του έγινε πράξη. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι «μπλε» αντιμετωπίζουν ένα μείζον πρόβλημα με το θέμα των «μικρών» και πρωταρχικός στόχος του τεχνικού τιμ ήταν ενίσχυση κυρίως με ταλέντα από την περιοχή και όχι μόνο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σερίδης είναι 18 ετών έχει καταγωγή από την Φλώρινα. Έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα και παίζει με άνεση όλη την δεξιά πτέρυγα. Πρόκειται για μπακ χαφ, αφού έχει τεράστιες αντοχές και «καταπίνει» χιλιόμετρα.
Μάλιστα ο Σερίδης αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στην Αστραπή Μεσοποταμίας και τα πήγε αρκετά καλά στο πρώτο του παιχνίδι με τον Μάρκο Πρωτόγερο να μένει ικανοποιημένος.
«Κλείνει» χαφ-κινήθηκε για τον Χατζάρα!
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «GF» η διοίκηση δεν θα μείνει μόνο στη μεταγραφή του Κώστα Σερίδη, αφού το πολύ μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώσει και δεύτερη προσθήκη.
Ο νεαρός κόουτς ζήτησε άμεση ενίσχυση και στο κομμάτι του κέντρου και η επιθυμία του όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει πράξη.
Το θέμα είναι πέρα για πέρα διαδικαστικό. Η διοίκηση της Καλλιθέας περιμένει να πάρει στα χέρια της το δελτίο του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως στην συνέχεια θα ανακοινωθεί, ενώ αρκεί να αναφερθεί ότι παλιότερα ήταν μεγάλο ταλέντο και στην προηγούμενη ομάδα του έκανε «θραύση»!
Από εκεί και πέρα, βάση του ρεπορτάζ το καστοριανό συγκρότημα ήθελε μετά μανίας έναν έμπειρο τερματοφύλακα, κινήθηκε για την απόκτηση του Ραφαήλ Χατζάρα, που αγωνίζεται στον ΑΟ Κάστωρ (ομάδα Δ’ Εθνικής), όμως η μεταγραφή «χάλασε», διότι ο νεαρός γκολκίπερ έβγαλε τον ώμο του και έχασε όλη τη χρονιά.
Πάντως, ο Πρωτόγερος εμπιστεύεται απόλυτα τον νεαρό κίπερ, Μουρατίδη, αφού από την αρχή της σεζόν δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μάλιστα σε πολλές και καίριες περιπτώσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του έσωσε την ομάδα από σίγουρα τέρματα.
Πρωτόγερος: «Πρόκληση η Καλλιθέα»
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μάρκο Πρωτόγερο, ο νεαρός τεχνικός μίλησε για την νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, τονίζοντας ότι είναι τυχερός που έχει τόσο ποιοτικό ρόστερ. Ενώ οριοθέτησε τον στόχο που είναι ο τερματισμός του συλλόγου μέσα στην τριάδα, μετά και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του κυπέλλου από τα Γραμμοχώρια.
Αρχικά ο Πρωτόγερος ανέφερε: «Σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι η Καλλιθέα σαν νεοφώτιστη ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στο Β’ τοπικό φέτος θα έπαιζε τόσο καλό ποδόσφαιρο, πάντως βρισκόμαστε δίκαια στην τριάδα».
Για το που οφείλεται η πορεία αυτή και αν υπάρχει κάποιο μυστικό:«Οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των παικτών που έχει αυτή τη στιγμή η Καλλιθέα. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα δέθηκαν αμέσως με το περυσινό υλικό που υπήρχε και έρχονται με αυτό τον τρόπο τα αποτελέσματα. Το κλίμα των αποδυτηρίων είναι άψογο και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών είναι άριστες».
Για το αν τον φοβίζει που κοουτσάρει μια ποιοτική ομάδα: «Μετά την τρίτη αγωνιστική του πρώτου γύρου είχαμε μια συζήτηση με την διοίκηση και μου εκφράσανε το έντονο ενδιαφέρον τους. Αμέσως δέχθηκα τη νέα πρόκληση που μου παρουσιάσθηκε. Σίγουρα όταν είσαι νέος σε ηλικία και πρέπει να κοουτσάρεις παίκτες οι οποίοι ηλικιακά είναι μεγαλύτεροι από εσένα, στην αρχή υπήρξε κάποιο άγχος, αλλά στην πορεία ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα. Σε αυτό ίσως να βοήθησε και η προηγούμενη που είχα ως γυμναστής στην ομάδα του Πανθρακικού, όπου και εκεί είχα να γυμνάσω παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας από εμένα. Οι φετινοί μου στόχοι συμπίπτουν με τους στόχους της Καλλιθέας. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε νέα στοιχεία στο γήπεδο και είμαστε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα»!
Τέλος για το αν ο στόχος της 3αδας παραμένει: «Αρχικά η Καλλιθέα είχε ως στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, αφού ήταν μια νεοφώτιστη ομάδα, έπειτα από καλές εμφανίσεις, στόχος ήταν η 5άδα αντικειμενικά. Από εδώ και πέρα, πιστεύω η ομάδα θα βγάλει και άλλα στοιχεία στους αγώνες της και θα προσπαθούμε σε κάθε ματς να προσφέρουμε ωραίο ποδόσφαιρο στον κόσμο της Καλλιθέας που είναι κοντά μας».
greekfootball.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria