Α.Σ. Παναργειακός: Νέο διευρυμένο συμβούλιο! - OlaDeka

Α.Σ. Παναργειακός: Νέο διευρυμένο συμβούλιο!

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Παναργειακό Άργους Ορεστικού, καθώς προχθες και μέσα σε ενωτικό κλίμα έγινε αναδιάρθρωση του δ. σ. όπου εισήλθαν στο σχήμα του Αθανασίου Τζήμα δύο νέα μέλη. Οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν τους «κοκκινόμαυρους» είναι δύο εξαίρετοι γιατροί, ο κ. Νικόλαος Μπίζογλου και ο κ. Μάρκος Γουμενάκης. –Συζητήθηκε περαιτέρω ενίσχυση για να

σωθεί η ομάδα.Η εισχώρηση των νέων μελών βρήκε απόλυτα σύμφωνο όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού όπως έχει δηλώσει και παλιότερα ο κ. Τζήμας όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδας μπορούν να γίνουν αρωγοί και να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν.

Έτσι, λοιπόν η σύνθεση του νέου και πολυποίκιλου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζήμας Αθανάσιος
2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄: Μπίζογλου Νικόλαος
3. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β΄: Μακρής Βασίλειος
4. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λιόκος Δημήτριος
5. ΤΑΜΙΑΣ: Αζέμης Χρήστος
6. ΜΕΛΟΣ: Ιωαννίδης Θεόδωρος
7. ΜΕΛΟΣ: Κιτσίρης Αχιλλέας
8. ΜΕΛΟΣ: Μπαράκης Κων/νος
9. ΜΕΛΟΣ: Ανδρεόπουλος Ιωάννης
10. ΜΕΛΟΣ: Μιχαήλ Χαρίλαος
11. ΜΕΛΟΣ: Χαρισίου Κων/νος
12. ΜΕΛΟΣ: Γούβρος Αριστοτέλης
13. ΜΕΛΟΣ: Γουμενάκης Μάρκος
Έγινε συζήτηση για μεταγραφικά
Αυτό που «καίει» τη διοίκηση είναι να ενισχυθεί όσο πιο καλύτερα γίνεται η ομάδα, η οποία βρίσκεται σε δεινή θέση.
Οι 6 βαθμοί που έχει μαζέψει έως τώρα βέβαια δεν αντικατροπτίζουν την πλήρη αλήθεια, αφού ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία να αντέξουν ένα τέτοιο σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως ο προπονητής, Βαγγέλης Σιώμος δεν έχει άλλη επιλογή ώστε να τους δώσει τις ευκαιρίες για να μπουν μέσα στο κλίμα του συλλόγου.
Υπάρχουν 5 έμπειροι παίκτες που σηκώνουν στις πλάτες τους όλο το βάρος, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως είναι αρκετό για να νιώθει σιγουριά για την παραμονή.
Έτσι, μετά την αναδιάρθρωση που έγινε συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα, η εξέλιξη του προϋπολογισμού και η αγωνιστική πορεία της ομάδας, όπου πάρθηκε η απόφαση για περισσότερη στήριξη και περαιτέρω-άμεση ενίσχυση της ομάδας κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως έπονται από την ερχόμενη εβδομάδα μεταγραφές.
Τα «παίζει» όλα για όλα
Αν χάσει… χάνεται. Οι «ροσονέρι» μετά την άδικη ήττα την περασμένη Τετάρτη στο εξ’ αναβολής ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (1-3) εντός έδρας δεν έχουν άλλα περιθώρια, καθώς βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.
Πρέπει πάση θυσία σήμερα να κερδίσει τα Λευκάδια για να ξεφύγει από την «διακεκαυμένη ζώνη».
Οι παίκτες έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και έχουν δώσει όρκο νίκης πως στο τέλος θα χαμογελάσουν και θα προσφέρουν χαρά στις κερκίδες. Αγωνιστικά πέρα από τις γνωστές απουσίες ο κ. Σιώμος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
greekfootball.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria