Η κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ) - OlaDeka

Η κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ)

Έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2012, στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE. 
Στην εκδήλωση που έγινε μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο κ. Εμμανουηλίδης για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και οι κυρίες Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού, Υγείας Πρόνοιας & Κοινωνικής
Αλληλεγγύης) και Τζοέν Αλβανού από πλευράς του Δήμου Καστοριάς. Τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α εκπροσώπησε η κα Ξανθίππη Μουράτη, ενώ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα Μαρία Αντωνίου απέστειλε FAX, με το οποίο εξηγούσε τον λόγο της απουσίας της, που δεν ήταν άλλος από την παρουσία του υπουργού Εσωτερικών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη σε εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς. Η προαναφερθείσα εκδήλωση στάθηκε η κύρια αιτία για την μη προσέλευση τόσο του αναμενόμενου κόσμου από πλευράς φιλάθλων, όσο και των ΜΜΕ του νομού.
 Αυτό έδωσε και την αφορμή στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Ουσταμπασίδη να ξεκινήσει την ομιλία του, κάπως πρωτότυπα, με τα εξής λόγια: “Δυστυχώς, ζούμε σε μία χώρα, όπου η πολιτική βρίσκεται μπροστά από τον αθλητισμό. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα κι αν βρισκόμασταν θα συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Καστοριάς. Στη συνέχεια, ο κ. Ουσταμπασίδης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην τόσο σημαντική οικογενειακή εκδήλωση της ομάδας και κατόπιν έγινε η κοπή της βασιλόπιτας για την μεγάλη ομάδα και η κοπή μιας δεύτερης για τις ακαδημίες, ενώ υπήρχαν ατομικά βασιλοπιτάκια για όλους, όσους τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε από την μεγάλη ομάδα ο Πέτρος Ποντίκης, από τις Ακαδημίες ο Μαζγαλτζίδης, ενώ το “φλουρί του κοινού” το έτυχε η αντιδήμαρχος κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, για την οποία το αντίτιμο ήταν  δύο (2) κάρτες διαρκείας, ένα (1) μπουφάν της ομάδας και το επετειακό ημερολόγιο του συλλόγου.
Η διοίκηση της Καστοριάς, που παραβρέθηκε σύσσωμη στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια, δια στόματος του Προέδρου Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, την Αρτοποιία -Ζαχαροπλαστική “ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ” και το Ξενοδοχείο ESPEROS PALCE και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Παναγιώτου, μια και οι δύο επιχειρήσεις συνέβαλλαν σε μέγιστο βαθμό έτσι, ώστε η εκδήλωση αυτή να έχει τεράστια επιτυχία. Επίσης η διοίκηση της ομάδας και ειδικότερα ο πρόεδρος κ. Ουσταμπασίδης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια και τον κ. Ηρακλή Καλλισθένη, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση της Καστοριάς, για το ενδιαφέρον, την προσφορά και την αμέριστη συμπαράσταση του προς την ομάδα.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη να κάνει την ακόλουθη δήλωση: “Όχι, φίλε Ντίνο, δεν είναι εντάξει αυτή η συμπεριφορά σας”. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του κ. Ουσταμπασίδη, με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο, έδωσε τεράστια σημασία και βάρος στο να καλλιεργηθεί ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και να υπάρξει μία άριστη σχέση με την Ε.Π.Σ. Καστοριάς και τον πρόεδρο Κώστα Γκίτσιο, κάτι που είχε να γίνει εδώ και πολλά έτη από τους κατά καιρούς ιθύνοντες της ομάδας μας. Παράλληλα κάκιστη εντύπωση προκάλεσε η απουσία των ΜΜΕ, παρά την πρόσκληση που τους εστάλη, από την εκδήλωση αυτή, με αποτέλεσμα πολλοί “φίλοι της ομάδας” να μείνουν ακόμη μία φορά στα λόγια για την δήθεν αγάπη τους για την Καστοριά, δείχνοντας για μία ακόμη φορά τα πραγματικά τους αισθήματα για την ομάδα μας.

GREEKFOOTBALL
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria