ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ,ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ - OlaDeka

ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ,ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ

Ντροπή και μόνο ντροπή! Τυμπανοκρουσίες, εμετικά γεύματα, φαρισαϊκά χαμόγελα σε ηλίθιες πόζες, και ζήτω ο υπουργός που επισκέφθηκε την πόλη μας! Ντροπή σας! Αλλά
ποιος την έχασε για να τη βρείτε εσείς πολιτικά παχύδερμα!

Την ώρα που πανηγυρίζετε και γλεντάτε χλιδάτα την επίσκεψη του υπουργού στην
ψωροκώσταινα σας, κάποια παιδιά ξεπαγιάζουν στα σχολεία.

Την ώρα που οι χαλέδες που λέγονται γραφεία τύπου των υπηρεσιών σας , αφοδεύουν πανηγυρικά και καθησυχαστικά δελτία τύπου στα μούτρα των φιλήσυχων πολιτών, κάποια παιδιά στο ΕΠΑΛ και μάλλον και σε άλλα σχολειά, σηκώνονται στα καλά καθούμενα στη μέση του μαθήματος και κάνουν βόλτες μες τη τάξη για να αντέξουν το κρύο μέσα στο παγερό χώρο που τους έχετε καταδικάσει να μάθουν γράμματα!

“Πολλά παιδιά δεν αντέχουμε το κρύο και σηκωνόμαστε να κινηθούμε μέχρι το παράθυρο…να γυρίσουμε πάλι πίσω, να βγούμε στο διάδρομο να κάνουμε κινήσεις και να περπατήσουμε πάνω κάτω μπας και ζεσταθούμε!”

Είναι τα λόγια των μαθητριών Γεωργίας Κοροξενίδου και Όλγας Πανταζίδου που έβγαλαν κραυγή αγωνίας για αυτά που βιώνουν στο σχολείο τους στο κεντρικό δελτίο του Δίκτυο1.

Η Τζοέν Αλβανού βγήκε λίγο μετά στο δελτίο και έδωσε τη δική της εκδοχή λέγοντας ότι δεν μπορεί να μυρίσει τα δάχτυλά της για το πρόβλημα!Επίσης είπε ότι ο υπουργός είπε ότι θα δοθούν λεφτά για θέρμανση αλλά λεφτά ακόμη δεν φάνηκαν.

Που ξέρεις με τόσους φόρους που έβαλε η …ευαίσθητη κυβέρνηση του υπουργού που …καμάρωνε στην κοπή της βασιλόπιτας στην Καστοριά το Σάββατο ,  μπορεί να εξοικονομήσουν πετρέλαιο για τον…Ιούλιο!

Και μετά κραυγάζουν και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους όλες οι πολιτικές αρσακειάδες, για το πως μπορεί να ανεβαίνει ο νεοναζισμός και η ακροδεξιά στη χώρα μας! Και πού στε ακόμα…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria