Ο 17χρονος ξαναχτυπά:Κύριε Πετσάλνικε,δεν μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον μας σε μια χώρα που χθες το βράδυ ξεπουλήθηκε!!! - OlaDeka

Ο 17χρονος ξαναχτυπά:Κύριε Πετσάλνικε,δεν μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον μας σε μια χώρα που χθες το βράδυ ξεπουλήθηκε!!!

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει με τα ευγενικά του μεν, στοχευμένα και καυστικά σχόλια δε, ο 17χρονος μαθητής λυκείου-αναγνώστης του oladeka ο οποίος βρέθηκε στη θέση του συνομιλητή με τον Φίλιππο Πετσάλνικο, ο οποίος αποφάσισε να του απαντήσει με τον τρόπο που επέλεξε και ο ίδιος, δηλαδή με αποστολή σχολίων σε ένα blog(εν προκειμένω του oladeka).
Εντύπωση επίσης προκάλεσε το ενδιαφέρον για απάντηση του πρώην προέδρου της βουλής και ακόμη περισσότερο ο τρόπος που δώθηκε αυτή, δηλαδή η εμπιστοσύνη
και η επιλογή του Καστοριανού γερόλυκου της πολιτικής στα νέα επικοινωνιακά μέσα.
 Διαβάστε τη συνέχεια στη συνομιλία μαθητή-Πετσάλνικου με την νέα απάντηση του 17χρονου η οποία αναρτήθηκε ΕΔΩ:

Πρώτα απο όλα θα ήθελα να πω στον φίλο αναγνώστη του πρώτου σχολίου ότι είμαι όντως ενας 17χρονος μαθητής και μπορώ να του το αποδείξω.

Κύριε Πετσάλνικε.

Ομολογώ ότι μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση αλλά και ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι οχι μόνο διαβάσετε αλλά και απαντήσατε στα οσα έγραψα χθες.
Παρόλο που είμαι ακόμα ανήλικος φέρω την ευθύνη για τα όσα είπα περί του αυτοκινητου. Όπως τονίσατε και ο ίδιος γράφονται και λέγονται ανακρίβιες που μεταξύ μας εκνευρίζουν τον οποιονδήποτε.Ακόμα και εναν 17χρονο. Γιαυτό λοιπόν ανακαλώ και σας ζητώ δημόσια συγγνώμη για τα όσα είπα.


Τώρα, μιλώντας για το πετρέλαιο. Παρόλα τα οσα είπατε λοιπόν στην κυβέρνηση προσωπικά ( και πιστεύω οχι μόνο εγω αλλά όλη η μαθητική κοινότητα) δεν βλέπω κάτι απο αυτά να γίνεται στην πράξη.Είναι γεγονός οτι ζούμε σε μια πόλη που ο χειμώνας μένει αρκετούς μήνες και πιστεύω πως ίσως θα έπρεπε να επιμείνετε περισσότερο και έτσι να καταφέρνατε και περισσότερα.Ωστόσο όπως είπα και χθες, δεν θα συνεχίσω καθώς δεν θέλω να μιλάω με αερολογίες.

Με όλο το σεβασμό θα ήθελα να σας πω οτι για να κάνει μια γενιά την καινούργια αρχή της, και να χτίσει κάτι, θα πρέπει να υπάρχουν οι σωστές βάσεις και τα γερά θεμέλια. Κάτι που χωρίς να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας κ.Πετσάλνικε δεν υπάρχει και αυτό λόγω των δικών σας (ενώνοντας όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και οχι εσάς προσωπικά)τακτικών και λαθών.Δεν μπορούμε να χτίσουμε τις ζωες μας με “άχυρα” για να μην επιβαρύνουμε άλλο τον τόπο μας.Και το σημαντικότερο δεν μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον μας σε μια χώρα που χθες το βράδυ ξεπουλήθηκε!!!
Τέλοσπαντων είμαι μάλλον ακόμα μικρός για να λύσω εγω αυτό το πρόβλημα που αφορά την δική μου γενιά.

Να σας πω την αλήθεια για οτι αφορά τα κοινά.Αν η χώρα ήταν σε μια καλύτερη πολιτική κατάσταση και είχε μια ισορροπία πραγματικά αν μπορούσα θα ασχολούμουν. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ απότι έχετε διαπιστώσει.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται την ευκαιρία έστω και με αυτόν τον απρόσωπο τρόπο να κάνουμε αυτή την συνομιλία, καθώς και στο γεγονός ότι δίνεται σημασία στα λεγόμενα ενος νέου που ανησυχεί για το μέλλον του.

Επιπλέον θα ήθελα να σας πω ότι θα ήταν μεγάλη μου χαρά κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά όπως είπατε καθώς θα μπορέσουμε να συζητήσουμε επώνυμα, αλλά και να μπορέσουμε να μιλήσουμε για όλες αυτές τις ανησυχίες που διακατέχουν εμένα και τους συνομηλίκους μου.

Κλείνοντας θέλω να σας πω κάτι προσωπικά. Και το σημερινό αλλά και το χθεσινό μου μήνυμα δεν έχει καμία σκοπιμότητα απλά ήθελα να γράψω την άποψη μου, που σε κάποια σημεία μπορεί να ήταν και λανθασμένη.

Με εκτίμηση,
ο 17χρονος

Υ.Γ. Θα ήθελα να αναφέρω τόσο στους αναγνώστες όσο και στον κύριο Πετσάλνικο ότι τα μηνύματά μου είναι ανώνυμα μόνο και μόνο επειδή είμαι ακόμα ανήλικος, όπως είπα στην αρχή φέρω την ευθύνη των όσων λεω και δεν θα ήθελα να μιλάω σε καμία περίπτωση μέσω ,ουσιαστικά, της οικογένειάς μου.

Ευχαριστώ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria