Με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε από το γήπεδο της Νάουσας, ο Παναργειακός, καθώς ηττήθηκε με το βαρύ…4-0 από την ομώνυμη ομάδα και παρέμεινε στην ένατη
Ηχηρό «χαστούκι» δέχθηκε ο Παναργειακός Άργους Ορεστικού από την πρωτοπόρο Νάουσα με σκορ 4-0. Ένα σκορ πέρα για πέρα δίκαιο, αφού παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Σιώμου δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις λιγοστές ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
Το πρόβλημα του σκοραρίσματος συνεχίζεται και γίνεται ακόμα πιο έντονο για τους «κοκκινόμαυρους», που φθάνουν στην.. πηγή, αλλά ποτέ δεν πίνουν νερό. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον Κάστορα, που τα έβαλλα μαζεμένα με τον Μακεδονικό Κοζάνης, είχε τετ α τετ, δοκάρια, αλλά πάλι δεν κατάφερε τίποτα.
Η ανάγκη να αποκτηθεί επιθετικός και σύντομα μάλιστα είναι δεδομένη στο «στρατόπεδο» των Αργειτών, καθώς αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, τότε το σίγουρο είναι ένα: θα επιστρέψει ξανά στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η επάνοδος του Χρήστου Καλύβα, του ανθρώπου που έχει έφεση στο σκοράρισμα θα είναι ευεργετική για τον ιστορικό σύλλογο, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει μεταγραφή για να διευκολύνει τον Καλύβα, ο οποίος είναι περιφερειακός επιθετικός και όχι ο στράικερ που βρίσκεται μέσα στην περιοχή και μπορεί ανά πάσα στιγμή και ώρα να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά.
Ήρθε η ψυχρολουσία από πολύ νωρίς
Στα του αγώνα τώρα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν ποτέ στον αγώνα, αν και δέχθηκαν νωρίς το πρώτο τέρμα μόλις στο 12′ ισορρόπησαν και έδωσαν μάχες στο χώρο του κέντρου, ενώ οφείλουν πολλά στον τερματοφύλακας τους, Χρήστο Σαραφιανό, που κατέβασε τα ρολά σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Έτσι στο 12′ όπως προαναφέρθηκε ήρθε το πρώτο γκολ από τον νεαρό Παπάδη, όπου εν συνεχεία οι «γαλάζιοι» του Βασίλη Αργυρίου ανέβασαν ρυθμό και έφθαναν με ευκολία στα καρέ του Σαραφιανού, όμως, σε πολλές και κραυγαλέες φάσεις δεν μπόρεσαν να κάνουν δύο τα τέρματα τους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με αυτό το εύθραυστο 1-0.
Κινήθηκαν στην μετριότητα και κατέρρευσαν με το δεύτερο τέρμα
Θα περίμενε κανείς μια εντελώς αλλαγμένη ομάδα στο β’ ημίχρονο, αλλά οι «ροσονέρι» βγήκαν στις τέσσερις γραμμές χωρίς διάθεση να τρέξουν, να κυνηγήσουν το παιχνίδι που ναι μεν είχε χρόνο, αλλά ήταν και ακόμα ανοικτό.
Οι παίκτες δεν κατάφεραν να μπουν ποτέ μέσα στον αγώνα και δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα στο 57′ από τον πολύπειρο Καραμεταξά με έξοχο βολέ (2-0). Και κάπου εκεί πάτησαν γκάζι οι γηπεδούχοι και κατασπάραξαν τον Παναργειακό.
Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 πάλι από τον Παναγιώτη Καραμεταξά στο 78′, μετά από πάσα του Νίκου και άψογο τελείωμα, ενώ ο δραστήριος Πιπινίκας τέσσερα λεπτά αργότερα (82′) διαμόρφωσε τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης με προσωπική του ενέργεια, με τους φιλάθλους να «ξεσπούν» σε χειροκροτήματα και να αναγνωρίζουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, εν αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έφυγαν προβληματισμένοι και με άδεια χέρια. Νωρίτερα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο 74′ η κεφαλιά του Πιπινίκα σταμάτησε στο δοκάρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Παπαδόπουλος, Ζούρκος (70′ Μουρίκι), Ιωαννίδης, Πέϊκος (39′ Καραμεταξάς), Ιορδανίδης, Μπουλγουρίδης, Παπαδής (73′ Νίκου), Αργυρίου Π., Πιπινίκας, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Σιώμος): Σαραφιανός, Μαρκόπουλος (50′ Γκαγκάνας), Μουρατίδης (72′ Βλαχόπουλος), Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ιωαννίδης Γ., Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος.
Διαιτητής: Φωτιάς, Δεμερτζής, Τριανταφυλλίδης (Πέλλας)
Τα αποτελέσματα:
Νάουσα – Παναργειακός: 4-0
Νεοκαισάρεια – Λευκάδια: 3-1
Αλεξάνδρεια – Κάστορας: 0-3
Κοζάνη – Γρεβενά Αεράτα: 4-0
Πυρσός Γρ. – Μακεδονικός Κοζ.: 1-0
Ρεπό: Ένωση Αποστόλου Παύλου
greekfootball.gr


