Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής: Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί δεν μιλάω τουρκικά - OlaDeka

Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής: Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί δεν μιλάω τουρκικά

Για το μυστικό της επιτυχίας του, το φλερτ που δέχεται μέσω των social media, αλλά και για τις τηλεοπτικές του προτιμήσεις μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «MTV Movies & Stars» ο Νίκος Βουρλιώτης.

Αναφερόμενος στο μυστικό της επιτυχίας του, ο σταρ του χιπ χοπ, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην μουσική βιομηχανία, είπε: «Δεν είναι άλλο από τη σκληρή δουλειά. Προσανατολίζομαι κάπου, σκύβω το κεφάλι και δουλεύω! Έχω δεχτεί αρνητικά σχόλια για τις συνεργασίες μου αλλά ο χρόνος δείχνει αν τα κομμάτια είναι ποιοτικά και αν αγαπιούνται από τον κόσμο».

Όσο για τις τηλεοπτικές του προτιμήσεις, ο Nivo είπε: «Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί δεν ξέρω τουρκικά και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω τους ελληνικούς υποτίτλους. Βλέπω όμως φανατικά συνδρομητική τηλεόραση και ταινίες».

Τέλος, για το φλερτ στα social media ανέφερε: «Δέχομαι πικάντικα σχόλια και σεξουαλικές επιθέσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης άλλα δεν απαντώ. Έχω χορτάσει τις γυναίκες και τις εμπειρίες μου μαζί τους, γι’ αυτό και όταν βρήκα τη γυναίκα μου ήξερα ότι ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria