Καστοριά: Ο Δήμος τιμά τους Γιαζιτζίδου, Χρήστου - OlaDeka

Καστοριά: Ο Δήμος τιμά τους Γιαζιτζίδου, Χρήστου

Το δικό τους Ναυταθλητικό Κέντρο θα έχουν σε μερικές μέρες η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και ο Γιάννης Χρήστου, καθώς οι εγκαταστάσεις στην Καστοριά θα πάρουν το όνομά τους, μετά την απόφαση του Δήμου να τους τιμήσει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καστοριάς θέλησε να εκφράσει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του προς τους δύο διεθνείς κωπηλάτες της πόλης, σε μια λαμπρή εκδήλωση που θα γίνει στις 20 Ιουνίου, παρουσία φυσικά και των δύο πρωταγωνιστών.


Η Γιαζιτζίδου έχει αναδειχθεί δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια (2010, 2009) σε επίπεδο γυναικών και τρεις φορές σε επίπεδο νέων γυναικών (2009, 2010, 2011), ενώ έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την παρθενική της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με την Αλεξάνδρα Τσιάβου, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Ο Χρήστου από την πλευρά του έχει κατακτήσει ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο σκιφ. Στο Πεκίνο κατέλαβε την 10η θέση, ενώ θα μετάσχει και στη διοργάνωση του Λονδίνου, ως μέλος της τετρακώπου άνευ με τους Τσίλη, Τζιάλλα και Παπαχρήστο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria