ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον‏ - OlaDeka

ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον‏

Το ΚΠΕ Καστοριάς στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και Εθνικών Πόρων, οργανώνει ημερήσια εκδήλωση με τίτλο:«Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον» για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που θα συνοδεύονται από τους συγγενείς τους τρίτης ηλικίας (παππούδες και γιαγιάδες).

Η εκδήλωση θα γίνει στις 9/6/2012 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Περιβαλλοντικό Πάρκο του Δήμου Καστοριάς που περιβάλλει το ΚΠΕ Καστοριάς.

Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς. Συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από τα: 3ο, 4ο, 6ο, 7ο, 10ο, 11ο Νηπιαγωγεία Καστοριάς, Νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου, Νηπιαγωγείο Νέου Οικισμού, Νηπιαγωγείο Μαυροχωρίου, καθώς και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Στην εκδήλωση θα υλοποιηθεί σειρά δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που θα εμπλέκουν τους μικρούς μαθητές και τους συγγενείς τους τρίτης ηλικίας σε περιβαλλοντικά θέματα με αναφορά στη λίμνη της Καστοριάς, στο Περιβάλλον γενικότερα, στο Δάσος και στην Ανακύκλωση. Συνολικά για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων θα συμμετέχουν μαζί με την Π.Ο. του ΚΠΕ Καστοριάς 28 εκπαιδευτικοί.

Στους μικρούς μαθητές θα δοθούν αναμνηστικά της ημέρας και στους εκπαιδευτικούς που θα δραστηριοποιηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στην ανωτέρω δράση.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria