«Σφήνα» ο Καμμένος σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων θα μιλούν σε συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο Π.Καμμένος έχει προγραμματίσει συγκεντρώσεις μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά τους.

Η αρχή θα γίνει τη Πέμπτη το βράδυ όταν ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση μπροστά από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρίσκεται στο βήμα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα έχει ξεκινήσει την δική του ομιλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το ίδιο θα επαναληφθεί και την Παρασκευή, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει τη κεντρική προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος. Ο Πάνος Καμμένος και οι ψηφοφόροι του θα βρίσκονται στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καθώς εκεί επέλεξε να ολοκληρώσει τον προεκλογικό αγώνα του ο πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

www.real.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria