1ος Γύρος Λίμνης Καστοριάς 30 χλμ. - OlaDeka

1ος Γύρος Λίμνης Καστοριάς 30 χλμ.

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού για τη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Καστοριάς από το τουρκικό ζυγό, διοργανώνει τον 1ο Γύρο Λίμνης Καστοριάς 30 χλμ. και τον  1ο Αγώνα Δρόμου «Μαυριώτισσας» 10 χλμ. καθώς και τον 1ο Αγώνα Δρόμου 1.000μ. για παιδιά & μαθητές έως 15 ετών , την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 και ώρα 9:30 π.μ. .
Η εκκίνηση ,και για τους τρείς αγώνες , θα

πραγματοποιηθεί από την Πλατεία Μακεδονομάχων , όπου θα γίνει και ο τερματισμός.  

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι η εξής :
«1ος Γύρος Λίμνης Καστοριάς»-30χλμ. :
    Εκκίνηση από την Πλατεία Μακεδονομάχων Καστοριάς (επί της οδού προ της έναρξης της Λεωφ.Νίκης) – Ορεστείων – 11ης Νοεμβρίου-Μεγ.Αλεξάνδρου -Λ. Κύκνων – είσοδος Δισπηλιού-Προϊστορικός Λιμναίος Οικισμός-Μαυροχώρι-Πολυκάρπη-Μεταμόρφωση–Περιοχή Παλαιό Τσιφλίκι  Καστοριάς –διασταύρωση Κεφαλαρίου-Ε.Ο.Καστοριάς-Βιτσίου έως ΤΕΕ/ΕΠΑΛ/ΙΕΚ  –Λεωφ.Κωπηλατών , ήτοι όπισθεν των νέων εργατικών κατοικιών και όπισθεν των Γενικών Λυκείων Καστοριάς – οδός Ορεστείων -οδός Θωμαΐδος Λιμπανίας -τερματισμός στην Πλατεία Μακεδονομάχων.  
     Το χρονικό διάστημα 9:30π.μ.-10:45π.μ. θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφ.Κύκνών καθώς και στο τμήμα της Ε.Ο.Καστοριάς-Αθηνών που οριοθετείται από  την έξοδο της πόλης της Καστοριάς από την Λ.Κύκνων (κόμβος συμβολής οδών Λ.Κύκνων και Γράμμου) , έως και τον κόμβο της Τοπικής Κοινότητας Δισπηλιού όπου βρίσκεται ο φωτεινός σηματοδότης (περιοχή Τελωνείου Καστοριάς) , δεδομένου του εκτιμώμενου χρόνου διέλευσης και των τελευταίων αθλητών από την εν λόγω οδό.
    Διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί τμηματικά και στις υπόλοιπες δημοτικές και επαρχιακές οδούς από τις 11:00π.μ. – 14:00μ.μ. .
«1ος Αγώνας Δρόμου»-10χλμ. :
   Εκκίνηση από την Πλατεία Μακεδονομάχων Καστοριάς (επί της οδού προ της έναρξης της Λεωφ.Νίκης)-Ορεστείων-11ηςΝοεμβρίου-Μεγ.Αλεξάνδρου-  Λεωφ.Κύκνων με αναστροφή στην πρώτη έξοδο για το παρκινγκ-επαναφορά στη Μεγ.Αλεξάνδρου προς το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς – προς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς-Ι.Μ. Μαυριώτισσας-Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς-Τερματισμός  Πλατεία Μακεδονομάχων μέσω της Λεωφ. Νίκης .
   Στην εν λόγω διαδρομή θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 9:30π.μ.-11:30π.μ. .
«1ος Αγώνας Δρόμου 1.000 μ. για παιδιά & μαθητές έως 15 ετών»
Εκκίνηση στις 9:45π.μ. από την Πλατεία Μακεδονομάχων προς την οδό Χριστοπούλου -κάθοδος από την οδό Αντιγόνου στη Λεωφ. Νίκης –τερματισμός στην Πλατεία Μακεδονομάχων.
   Και στην εν λόγω διαδρομή θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας για διάρκεια 15 λεπτών .
   Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους χρήστες των οδών από όπου θα διέλθουν οι αθλητές να τηρήσουν τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ανωτέρω ώρες .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τους εξής τρόπους :
Για τους ενδιαφερόμενους εκτός Νομού Καστοριάς ,είτε ηλεκτρονικά στην σχετική φόρμα που υπάρχει για το σκοπό αυτό στην ιστοσελίδα www.kastorialakerun.gr , είτε στο τηλέφωνο 211 11 68 240 ,στον
κ. Ηλία Μαυροειδέα
Για τους ενδιαφερόμενους εντός του Νομού Καστοριάς , στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του Γραφείου Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθ. Διάκου 1 (Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας) Καστοριά, στον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση , τηλ. 2467028999 .
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria