Καστοριά: Έπεσαν οι μάσκες για την ΔΗΜΑΡ - OlaDeka

Καστοριά: Έπεσαν οι μάσκες για την ΔΗΜΑΡ

Η υποψήφια βουλευτής Καστοριάς της “Δημοκρατικής Αριστεράς” του Φώτη Κουβέλη, κα. Βουβώνη Αντωνία, μιλώντας σήμερα το πρωί σε τοπικό ραδιόφωνο της πόλης της Καστοριάς, μάλλον άθελα της, φανέρωσε δημόσια αυτό
που οι περισσότεροι υποπτεύονταν τον τελευταίο καιρό.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η ΔΗΜΑΡ θα αναζητήσει συνεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές εκείνη απάντησε πως φυσικά και θα το κάνει αλλά μόνο ανάμεσα σε συγγενείς χώρους.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το μεγάλο “μπαμ” ήρθε όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να οριοθετήσει αυτούς τους “συγγενείς χώρους”.

Και εκείνη με χαρακτηριστική άνεση απάντησε:

“Το ΠΑΣΟΚ, ή  με τμήμα του ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ”

Τι μας είπε λοιπόν η κα. Βουβώνη ?

Πως η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Ψηφίζοντας λοιπόν ΔΗΜΑΡ ψηφίζουμε φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, απολύσεις, νέα χαράτσια, νέους φόρους για να θρέψουμε τους αδηφάγους τοκογλύφους τους οποίους μας τους βαφτίζουν ως σωτήρες. 

Γι’ αυτό και η ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε την πρόταση του Τσίπρα για συνεργασία. Γιατί πολύ απλά ήθελε να αποτελέσει το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.

Όχι ότι δεν το ξέραμε δηλαδή αλλά τουλάχιστον το τοπίο ξεκαθάρισε και για αυτούς τους λίγους που αρέσκονταν να ζουν με MEGAλες ψευδαισθήσεις.

Οι υπόλοιποι ήμασταν υποψιασμένη από την πρώτη στιγμή που ο μιλήχιος και χαμηλών τόνων Φώτης Κουβέλης ανακοίνωνε πως, ξαφνικά στα γεράματα, κατάλαβε πως το “κουστούμι” της αριστεράς που υπηρετούσε επί δεκαετίες δεν του ταίριαζε και πως έψαχνε κάτι σε ποιο “ARMANI” εκδοχή. 
Επομένως, ξεκάθαρα πλέον, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα έχει, αν χρειαστεί, και έναν ακόμα πρόθυμο συνεργάτη μετά τις εκλογές, για να ολοκληρώσουν μαζί το “θεάρεστο” έργο του ξεπουλήματος της πατρίδας μας στους ξένους κατακτητές.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria