Οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό κατά την διάρκεια της γυμναστικής! - OlaDeka

Οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό κατά την διάρκεια της γυμναστικής!

Μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αμερικανικό πανεπιστήμιο, αποκάλυψε πως οι γυναίκες κατά την διάρκεια της γυμναστικής, μπορούν να έρθουν σε οργασμό!

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Sexual and Relationship Therapy» και πραγματοποιήθηκε από την κυρία Ντέμπυ Χέμπερνικ του αμερικανικού πανεπιστημίου Ιndiana, και εξέτασε εκατοντάδες γυναίκες από 18 έως 63 ετών.

Πολλές από αυτές παραδέχθηκαν πως ήρθαν σε οργασμό την ώρα που γυμνάζονταν. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, σε ποσοστό 50% των γυναικών που πήραν μέρος στην μελέτη, βίωσαν κάποια μορφή ικανοποίησης σε περισσότερο από δέκα περιπτώσεις.

Το ένα πέμπτο των ατόμων που ήρθαν σε οργασμό είπαν ότι βρέθηκαν σε αμηχανία γιατί δεν περίμεναν να ζήσουν κάτι τέτοιο την ώρα που έκαναν γυμναστική. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ Χέμπερνικ «οι ασκήσεις εκείνες που συνδέονται περισσότερο με τον οργασμό είναι οι κοιλιακές ασκήσεις, η ποδηλασία, η άρση βαρών και η αναρρίχηση».

«Αν και το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1953, ακόμα δεν ξέρουμε πολλά για τις ασκήσεις που προκαλούν οργασμό στις γυναίκες» κατέληξε η ερευνήτρια.

Ασκήσεις που συνδέονται με τον γυναικείο οργασμό
Κοιλιακοί : 51.4%
Άρση βαρών : 26.5%
Γιόγκα: 20%
Ποδηλασία 15.8%
Τρέξιμο: 13.2%
Περπάτημα: 9.6%

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria