Τα θέματα της 24η Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου - OlaDeka

Τα θέματα της 24η Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κατά την 24η συνεδρίαση τoυ Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας,  που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Oκτωβρίου 2011, ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα: 

1. 1η τροποποίηση του καταρτισθέντος Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) έτους 2011 των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς Κοζάνης και Φλώρινας.
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης,  κ. Ιωάννης Αντωνιάδης.

2.Επιχειρησιακό Σχέδιο καταπολέμησης κουνουπιών στην  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Συνοχής, κ.  Κοσματόπουλος Αθανάσιος .

3.Έγκριση προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής  Μακεδονίας και του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, για την προμήθεια  επτά πολυθρόνων αιμοκάθαρσης, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε.  Καστοριάς,  κ.  Δημήτριος Σαββόπουλος.

4. Εγκατάσταση μηχανημάτων ΑΤΜ της «Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.».
Εισηγητής: ο Αντιπρόεδρος  της Οικονομικής Επιτροπής,  κ. Βασίλειος Πάτρας.

5.Ορισμός μελών του Π.Σ., στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Προγραμματικών Συμβάσεων.
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.  Φλώρινας, κ.  Δημήτριος Ηλιάδης .

6.Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη συνέλευση των  Περιφερειών από χώρες της Ε.Ε. που καλλιεργούν φρούτα, λαχανικά και   κηπευτικά  (A.R.E.F.L.H.).
Εισηγητής: ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος  Δακής .

7. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου: «Νέα χάραξη οδού από την Ε.Ο. Γρεβενών – Οροπεδίου έως τη Δημοτική Οδό Γρεβενών Ροδιάς στο  Δ.Δ. Συδένδρου, μήκους 2.895 μ., με παράκαμψη του πεδίου βολής, στο Δήμο Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας». 
Εισηγητής:  ο υπάλληλος της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού,κ. Γεώργιος Θωμαΐδης.

8. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  ««Βελτίωση Δασικού Δρόμου Βούζιος Λάκκος» στο Δήμο Γρεβενών της Περιφερειακής Eνότητας Γρεβενών της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».  
Εισηγητής: ο υπάλληλος της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού,κ. Γεώργιος Θωμαΐδης.

9. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  ««Βελτίωση δρόμου Πρόσβορο – Κουρούνα» στη Δημοτική Ενότητα Θεοδώρου Ζιάκα του Δήμου Γρεβενών της  Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, στην Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».  
Εισηγητής: ο υπάλληλος της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού,κ. Γεώργιος Θωμαΐδης.

10.Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  «ΜΠΟΣΜΑΝ ΜΙΝΚ ΦΑΡΜ Α.Ε.  (κτιριακή & χωρική επέκταση), στην εκτός σχεδίου περιοχή Τ.Κ. Πολύδενδρου  του Δ. Γρεβενών, στην Π.Ε. Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».  
Εισηγητής: ο υπάλληλος της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού,κ. Γεώργιος Θωμαΐδης.

11. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  ««ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ», στη θέση“ΠΟΪΡΟ” της Τ.Κ. Ξ. Νερού της ΔΕ Αμυνταίου του  Δ. Αμυνταίου  (Π.Ε.Φλώρινας)».  
Εισηγητής:  ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε. Φλώρινας,  κ.  Δημήτριος Ηλιάδης.

12. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  ««Μικρό Υδροηλεκτρικό Έργο (ΜΥΗΕ) ισχύος0,75 Mwe», επί του ρέματος Τροπαιούχος της ΤΚ Πολυποτάμου, ΔΕ Περάσματος, Δ. Φλώρινας της ΠΕ Φλώρινας».                                                                                                                                                                 
Εισηγητής:  ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε. Φλώρινας,  κ.  Δημήτριος Ηλιάδης.

13. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  «Εκσυγχρονισμός Επέκταση  Μονάδας Εκτροφής Γουνοφόρων Ζώων «Σαφάρι Μίνκ Φάρμ» Δήμζας Βασίλειος και ΣΙΑ Ε.Ε.» στο Δ. Δ. Μεσοποταμίας, του Δήμου Μεσοποταμίας,του Νομού Καστοριάς».  
Εισηγητής:  ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε.  Καστοριάς,  κ.  Δημήτριος  Σαββόπουλος.

14.Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  «Εκσυγχρονισμός και επέκταση εκτροφείου γουνοφόρων ζώων, νέας δυναμικότητας 6000 ενηλίκων ζώων   (μινκ), της εταιρίας ¨Αφοί Ν. Παγούνη Ο.Ε.¨, στο υπ΄αριθμ. 266 αγροτεμάχιο   στην εκτός σχεδίου περιοχή ¨Κοκκινόχωμα¨ της Τοπικής Κοινότητας  Χιλιοδένδρου, της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Τριάδας, του Δήμου Καστοριάς, στην Περιφερειακή Ενότητας Καστοριάς, της Περιφέρειας Δυτικής  Μακεδονίας».  
Εισηγητής:  ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε.  Καστοριάς,  κ.  Δημήτριος  Σαββόπουλος.

15. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  «Αντιπλημμυρική και περιβαλλοντική προστασία ρέματος Χιονάτου και περιβάλλοντος χώρου, στην Τοπική Κοινότητα Χιονάτου της Δημοτικής Ενότητας Ακριτών του Δήμου Νεστορίου, στην Π.Ε. Καστοριάς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».  
Εισηγητής:  ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε.  Καστοριάς,  κ.  Δημήτριος Σαββόπουλος.

16. Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου: «Αντιπλημμυρική και περιβαλλοντική προστασία ρέματος Κομνηνάδων, στην Τοπική Κοινότητα Κομνηνάδων της  Δημοτικής Ενότητας Ακριτών του Δήμου Νεστορίου, στην Π.Ε. Καστοριάς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».  
Εισηγητής:  ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε.  Καστοριάς,  κ.  Δημήτριος Σαββόπουλος.

17. Σύναψη  των παρακάτω προγραµµατικών  συµβάσεων  για  την  προώθηση υλοποίησης  του αναπτυξιακού   έργου   της   Π.Ε.   Κοζάνης   της  Περιφέρειας   Δυτικής Μακεδονίας:Α)  «Υλοποίηση των έργων Ε.Ε.Λ. Νεάπολης, Ε.Ε.Λ. Σιάτιστας και Ε.Ε.Λ. Γαλατινής του Δήµου Βοΐου» Β) «Υλοποίηση  των  έργων  Ε.Ε.Λ.  Σερβίων, Ε.Ε.Λ.  Βελβεντού  του Δήµου  Σερβίων- Βελβεντού» Γ) «Αντιµετώπιση εκτάκτων συνθηκών κατά την κατασκευή του έργου λιµνοδεξαµενής  Αναρράχης  Δήµου  Εορδαίας», Δ)  «Παρακολούθηση  εξέλιξης της  διάρρηξης  στη  Μαυροπηγή Δ. Εορδαίας(2η  περίοδος)».  
Εισηγητής:  ο Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε.  Κοζάνης,  κ.  Ιωάννης Σόκουτης.

18.Έγκριση τροποποιήσεων προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής  Μακεδονίας, οικονομικού έτους 2011 (5η/2011 και 6η/2011).  
Εισηγητής: ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής,  κ. Βασίλειος Πάτρας.
 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria