Σύσκεψη για τις μεταφορές των μαθητών απο την ΠΕ Καστοριάς - OlaDeka

Σύσκεψη για τις μεταφορές των μαθητών απο την ΠΕ Καστοριάς

Σύσκεψη με θέμα την εύρυθμη λειτουργία των δρομολογίων στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Δημήτρη Σαββόπουλου με στόχο την επίλυση προβλημάτων που έχουν ανακύψει μετά την εφαρμογή του  Προγράμματος «Καλλικράτης». Στη σύσκεψη, η οποία έγινε με πρωτοβουλία  του κ. Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν οι  μεταφορείς ΚΤΕΛ, Αστικών, και Ταξί   που μέχρι πρότινος εκτελούσαν τα δρομολόγια των μαθητών

Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε η παράταση των συμβάσεων των ήδη υπαρχουσών δρομολογίων. Για την αντιμετώπιση των νέων που προκύπτουν λόγω συγχωνεύσεων-καταργήσεων κάποιων σχολείων,  η Π.Ε Καστοριάς ήδη συμφώνησε με τους μεταφορείς ώστε να μετακινηθούν κανονικά όλοι οι μαθητές κατά την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
Οι παρατάσεις των συμβάσεων θα ισχύουν μέχρι  31/12/2011.


«Οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει, θα ήμαστε σε διάθεση να την καλύψουμε», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, δηλώνοντας την ευχαρίστησή του για την καλή συνεργασία που είχε με όλους τους εμπλεκόμενους μεταφορείς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria