Αποκάλυψη: Ποιοι υπουργοί αντιδρούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης - OlaDeka

Αποκάλυψη: Ποιοι υπουργοί αντιδρούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρεάς Λοβέρδος εξέφρασε στο υπουργικό συμβούλιο τον προβληματισμό του οσον αφορά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανακοίνωση των νέων μέτρων
Πληροφορίες αναφέρουν οτι κατα τη διάρκεια του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου ση Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής, ο κ. Λοβέρδος φέρεται να αναρρωτήθηκε γιατί δεν ανακοινώσαν αυτά τα μέτρα (χαράτσι στα ακίνητα) τον Αυγουστο όταν ήταν εδώ η τρόικα αλλά “έπαιξαν αυτή την μπλόφα”.

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Ρέππας για τον χειρισμό της κατάστασης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προς στιγμήν υπήρξε η σκέψη να συνεδριάσει ακόμα και την Κυριακή η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν υπήρχε χρόνος και γι’ αυτό προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι πληροφορίες λένε οτι όταν ο Χάρης Καστανίδης είχε εισηγηθεί το μέτρο, πριν απο κάποιους μήνες η τρόικα δεν το είχε αποδεχθεί, επειδή δεν ήθελε μέτρα άπαξ αλλα να έχουν διάρκεια, ώστε να υπάρχει συνειδητοποίηση της κατάστασης απο τους πολίτες.

Στο πλαίσιο της συζήτησης με την τρόικα τελικά οι εκπρόσωποί της συμφώνησαν, οταν η ελληνική κυβέρνηση εισηγήθηκε το μέτρο να ισχύσει για δύο χρόνια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria