Απορρίφτηκε η έφεση του Ηρακλή - OlaDeka

Απορρίφτηκε η έφεση του Ηρακλή

Η προσπάθεια της ΠΑΕ Ηρακλής να επανεξεταστεί ο φάκελος του, ο οποίος αφορούσε τον υποβιβασμό του λόγω πλαστής φορολογικής ενημερότητας, έπεσε στο κενό, κάτι που σημαίνει πως οι “κυανόλευκοι” θα αγωνίζονται οριστικά στη δεύτερη κατηγορία από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, έκρινε πως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπορεί να λειτουργήσει ως τρίτος βαθμός δικαιοσύνης και έτσι παρέμεινε η ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σε λίγη ώρα (17.30) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ανδρέας Παντ…

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής: “Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 182/5-9-2011 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την συζήτηση της υπόθεσης (της επανασυζήτησης της έφεσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της υπ΄αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE), λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (απόφαση υπ’ αριθμόν 195/26-8-2011)”.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται οριστικά στην Superleague και ο Ηρακλής στην Football League και έτσι την προσεχή αγωνιστική θα γίνουν έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria