Νίκος Γκόντας (πατέρας φοιτήτριας που φέρεται να έχει απαχθεί) προς δημοσιογράφο των Ιωαννίνων:"'Ασε με Μπάμπη ,σε παρακαλώ ...δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή"! - OlaDeka

Νίκος Γκόντας (πατέρας φοιτήτριας που φέρεται να έχει απαχθεί) προς δημοσιογράφο των Ιωαννίνων:”‘Ασε με Μπάμπη ,σε παρακαλώ …δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή”!

Επιβεβαιώνει απ ότι φαίνεται και ο ίδιος ο Νίκος Γκόντας(πρωην δήμαρχος Ιωαννίνων και πατέρας της απαχθείσας σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του oladeka που πρώτο δημοσίευσε με λεπτομέρειες το θέμα της απαγωγής της νεαρής Γιαννιώτισας φοιτήτριας από την
πόλη της Καστοριάς όπου φοιτούσε στο τμήμα των δημοσίων σχέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λίγο πριν γνωστός δημοσιογράφος των Ιωαννίνων που γνωρίζει καλά τον πρώην δήμαρχο, μόλις διάβασε το θέμα στο oladeka του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν τα άσχημα νέα.
Η απάντηση του Ν. Γκόντα ήταν η εξής: “‘Ασε με Μπάμπη ,σε παρακαλώ …δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή”!
Με αυτή την τραγική αποστροφή ο πατέρας της φοιτήτριας που φέρεται να έχει απαχθεί προχθές το βράδυ από την Καστοριά, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.
Εν τω μεταξύ στην Καστοριά εντύπωση προκαλεί η άκρα μυστικότητα με την οποία διενεργούνται οι έρευνες και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα απολύτως.
Ακούγονται και διάφορα κουτσομπολιά αλλά προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να  επιβεβαιώσουμε για το αν πρόκειται απλά για κουτσομπολιά ή πραγματικά γεγονότα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria