Ανοίγει την «ψαλίδα» η ΝΔ - OlaDeka

Ανοίγει την «ψαλίδα» η ΝΔ

Νέα δημοσκόπηση, αυτή της VPRC, που δημοσιεύεται αύριο στα «Επίκαιρα», δίνει σημαντικό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, συγκεντρώνει στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής 30% με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί στο 24,5%, υπολειπόμενο κατά 5,5 μονάδες.

Εντός βουλής, φαίνονται ακόμη το ΚΚΕ με 13%, ο ΛΑΟΣ με 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 5% και η ΔΗΜ.ΑΡ., οριακά με 3 ποσοστιαίες μονάδες.

Δεν περνάει το κατώφλι του κοινοβουλίου, σε ακόμη μια δημοσκόπηση, η ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκεντρώνοντας 1,5%.

Απογοητευτικά για την κυβερνώσα παράταξη είναι όμως όλα τα δεδομένα με το 82% των ερωτηθέντων να δηλώνει πως τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση, το 84% να εκτιμά ότι η οικονομική κατάσταση έχει χειροτερέψει σε σχέση με πέρυσι (το 67% μάλιστα αυτών, εκτιμά ότι έχει χειροτερέψει πολύ ενώ το 17% έχει χειροτερέψει λίγο ενώ μόλις το 3% βλέπει λίγη ή μεγαλύτερη βελτίωση).

Περισσότεροι από 9 στους 10 πολίτες, το 91%, δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που χειρίζεται την κρίση η ελληνική κυβέρνηση ενώ ήδη το 71% αυτών, δηλώνει δυσαρεστημένο από τον τρόπο που ασκεί την πολιτική ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria