Συμμετοχή της Π.Ε. Καστοριάς στην 27η Εμποροβιοτεχνική Γεωργική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης - OlaDeka

Συμμετοχή της Π.Ε. Καστοριάς στην 27η Εμποροβιοτεχνική Γεωργική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος πραγματοποιείται η συμμετοχή της ΠΕ Καστοριάς στην 27η Εμποροβιοτεχνική Γεωργική Έκθεση, που θα υλοποιηθεί από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου 2011, στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

Η Έκθεση διοργανώνεται για 27 συνεχόμενη χρόνια, με πρωτοβουλία του…Εμπορικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης και τα τελευταία 11 χρόνια σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης. Η εν λόγω έκθεση αποτελεί οικονομικό Θεσμό για την Δυτική Μακεδονία καθώς αποτελεί σημαντικό Εργαλείο Προβολής και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας. Κάθε χρόνο επισκέπτονται την έκθεση, κατά μέσο όρο, 25.000 επισκέπτες από την Δυτική Μακεδονία αλλά και από άλλες περιοχές. Επίσης φιλοξενούνται, κατά μέσο όρο, 120 – 140 εκθέτες σε οργανωμένους εκθεσιακούς χώρους 4.800 τ.μ. στεγασμένου και 1.000 τ.μ. υπαίθριου χώρου. Οι Εκθέτες είναι επιχειρήσεις που προέρχονται από όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Περιφέρειας αλλά και ευρύτερα (Ελλάδα, Βαλκάνια, Κύπρο, κ.α.).

Κύριος στόχος της έκθεσης είναι η συμβολή στην Προβολή και Προώθηση της Επιχειρηματικότητας και η τόνωση της Εξωστρέφειας κυρίως των μεταποιητικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας μας, μέσω γνωστοποίησης των προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων μας στο καταναλωτικό κοινό της Δυτικής Μακεδονίας και ευρύτερα αυτής. Επιπλέον, επιτυγχάνεται και η ανανέωση των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα εκπροσωπείται στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Τοπικές επιχειρήσεις, του τομέα Τροφίμων & Ποτών, θα συμμετέχουν σε ενιαίο περίπτερο με άλλες επιχειρήσεις από ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Η προσπάθεια αυτή θα συμβάλλει στην προβολή και προώθηση των προϊόντων ολόκληρης της Περιφέρειας, αφού στην έκθεση θα συμμετέχουν εμπορικοί επισκέπτες από τα γειτονικά Βαλκάνια, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης (μέσω του Συνδέσμου Ελλήνων Αντιπροσώπων στις χώρες της ΕΕ), τη Βουλγαρία, την Τουρκία, την Κύπρο και το Ισραήλ, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον παραγωγικό πλούτο της περιοχής μας και να κλείσουν συμφωνίες με τους επιχειρηματίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα υλοποιηθούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00.
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Σάββατο- Κυριακή : από 10.30 έως 22.30
Δευτέρα – Τετάρτη: από 17.30 έως 22.30

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria