¨Εναρξη του River Party σήμερα - OlaDeka

¨Εναρξη του River Party σήμερα

Για 33η χρονιά φέτος διοργανώνεται το Νεστόριο River Party στις όχθες του Αλιάκμονα, το μακροβιότερο ελληνικό φεστιβάλ .

Από σήμερα έως και τις 7 Αυγούστου καλλιτέχνες αλλά και περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη
διοργάνωση.

Από τα stage του River Party» θα περάσουν, μεταξύ άλλων…ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies και τους Locomondo (3/8), ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Πάνος Μουζουράκης και οι «48 ώρες» (5/8), οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Θεοδοσία Τσάτσου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Ζηνοβία Αρβανιτίδη (6/8), οι Στέλιος Ρόκκος, Δήμος Αναστασιάδης, Professional Sinnerz και Κόμης Χ (7/8).

Το μονοήμερο εισιτήριο για την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Κυριακή κοστίζει 15 ευρώ, ενώ για την Παρασκευή και το Σάββατο ανέρχεται στα 18 ευρώ.

Διατίθενται και ενιαία εισιτήρια πενθημέρου στην τιμή των 45 ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικαίωμα κατασκήνωσης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria