OI ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ‏ - OlaDeka

OI ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ‏

To Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

1. Μπορόζης Αθανάσιος: Αμυντικός, 21 ετών ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Α.Σ. Πενταβρύσου, ενώ στο
παρελθόν είχε αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναργειακού Άργους Ορεστικού και του Ακρίτα Χανίων μ’ όλες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

2. Μήνος Θεοφάνης: Αμυντικός, 21 ετών ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε βασική μονάδα του Α.Σ. Πενταβρύσου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Επίσης , έχει αγωνιστεί στην Π.Α.Ε. Καστοριά ( Γ Εθνική), στον Παναργειακό ( Γ Εθνική) και στον Παναργειακό Άργους Ορεστικού ( Περιφερειακό Πρωτάθλημα).

3. Αμπαζής Κωνσταντίνος: Αμυντικός, 21 ετών ο οποίος αγωνιζόταν στην Ένωση Χίου.

4. Μαμάκης Εμμανουήλ: Τερματοφύλακας, 21 ετών ο οποίος αγωνιζόταν στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

5. Γκέκας Χρήστος: Μέσος, 14 ετών ο οποίος την περισυνή αγωνιστική περίοδο διακρίθηκε αγωνιζόμενος στην Ακαδημία του Α.Γ.Σ. Καστοριάς.

6. Τραϊανός Ιωάννης: Επιθετικός, 25 ετών ο οποίος προέρχεται από την Καλλιθέα Καστοριάς.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 τον Αλιάκμονα Κρανοχωρίου εκτός έδρας για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενώ ο νικητής του ζευγαριού διασταυρώνεται στην επόμενη φάση με τον νικητή της αναμέτρησης Αστραπή Μεσοποταμίας – Καλλιθέα Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria