Κι άλλα έντυπα για διαφήμιση από τον Δήμο Καστοριάς? Δεν φτάνουν οι τόνοι άχρηστων εντύπων που έκανε ο Λιάντσης και σπαταλούσε ποσά χωρίς λόγο? - OlaDeka

Κι άλλα έντυπα για διαφήμιση από τον Δήμο Καστοριάς? Δεν φτάνουν οι τόνοι άχρηστων εντύπων που έκανε ο Λιάντσης και σπαταλούσε ποσά χωρίς λόγο?

Ο Δήμος Καστοριάς και η κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς σε μια προσπάθεια τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της περιοχής μας θα προβούν…
σε μία ενέργεια προώθησης των πλεονεκτημάτων της Καστοριάς ανά την Ελληνική
περιφέρεια.

Την Περίοδο Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2011 ειδικά εξοπλισμένο περίπτερο του Δήμου θα εγκατασταθεί σε κεντρικά σημεία των Δήμων Ρόδου, Πατρέων, Χαλανδρίου και Καλαμάτας με σκοπό να προβάλλει τον πολιτισμό και το περιβάλλον της Καστοριάς.

Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί 16πτυχο έντυπο (15.000 τεμ.) το οποίο θα διανέμεται δωρεάν και θα περιλαμβάνει πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλον της Καστοριάς, τα αξιοθέατα, την ιστορία και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον εν δυνάμει επισκέπτη.

Αν επιθυμείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας σε αυτό το έντυπο, παρακαλώ όπως αποστείλετε το λογότυπο σας σε 300dpi ανάλυση και σε μορφήjpg, pdf, tiff, cps με email στο[email protected] έως τις 5 Αυγούστου 2011. Το κόστος της συμμετοχής που επιβαρύνει την κάθε επιχείρηση ανέρχεται στο ποσό των 150€.

Αναμένοντας την θετική σας απάντηση, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού

Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria