Γράμμα στον ελληνικό λαό ετοιμάζει ο Καραμανλής!

Αρχική » Διάφορα » Γράμμα στον ελληνικό λαό ετοιμάζει ο Καραμανλής!

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο των Αμερικανών κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης Καραμανλή δεν φαίνεται να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στα… θεσμικά ΜΜΕ αφού μέχρι σήμερα φαίνεται να αγνοούνται συστηματικά τόσο το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών όσο και τα σενάρια περί
 δολοφονίαςτου πρώην Πρωθυπουργού. 

Ο ίδιος ο κ. Καραμανλής αντιμετωπίζει το ζήτημα με χαμόγελο αφού ουδέποτε ήλπιζε οτι θα μπορούσαν αυτά τα ζητήματα που τον αφορούν να προβληθούν ευρέως. Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην Πρωθυπουργό υποστηρίζουν οτι δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη του το θέμα των αποκαλύψεων ο κ. Καραμανλής: “Προτείναμε στον κ. Καραμανλή να συντάξει μια επιστολή προς τον ελληνικό λαό και να εξηγεί όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της πενταετούς θητείας του στον πρωθυπουργικό θώκο. Δεν το έχει αποφασίσει ακόμα αλλά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις είναι βέβαιο οτι δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια”.

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν οτι ο πρώην πρωθυπουργός έχει πληροφορηθεί οτι θα υπάρξει νέα σειρά αποκαλύψεων το αμέσως προσεχές διάστημα αλλά όπως διευκρίνισε στους στενούς του συνεργάτες δεν επιθυμεί να είναι αυτός στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων στην παρούσα φάση αλλά θα επιλέξει τον κατάλληλο χρόνο να δώσει απαντήσεις και αυτός ο χρόνος δεν θα αργήσει.

Μάλιστα όπως αναφέρουν καθημερινοί συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργού έχει αρχίσει τις επαφές με πρώην στενούς του συνεργάτες με σκοπό την ανασύνταξης της “ομάδας Μαξίμου”. Μάλιστα όπως τόνισε  άνθρωπος του περιβάλλοντος του “υπάρχει τόσο υλικό το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο και το οποίο θα πρέπει επιτέλους να δει το φως της δημοσιότητας. Γιατί ο Καραμανλής θέλει πάση θυσία να στηρίξει την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά σε όλα τα επίπεδα…”

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια