Στην Καστοριά η Ντόρα χωρίς όμως να κάνει μεγάλο ντόρο... - OlaDeka

Στην Καστοριά η Ντόρα χωρίς όμως να κάνει μεγάλο ντόρο…

“Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας” επανέλαβε σήμερα (Κυριακή  28 Αυγούστου) από την Καστοριά, η  Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Στο  πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Δυτική Μακεδονία, επισκέφθηκε σήμερα την πόλη της  Καστοριάς. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι

«την  ώρα που η κυβέρνηση καθυστερεί και αποτυγχάνει και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στην οικονομική της πολιτική, ο κόσμος τρέμει για το τι τον περιμένει το χειμώνα».  Είναι η ώρα, πρόσθεσε, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συνεργαστούν, να είναι αποτελεσματικές και να προχωρήσουν μπροστά να βγάλουν τον κόσμο από την κρίση. Η   Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είχε συνάντηση σήμερα με  τοπικούς φορείς στο Επιμελητήριο Καστοριάς, ενώ χθες συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ορεστίδος Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.Σύμφωνα με πληροφορίες η κα. Μπακογιάννη συζήτησε με αρκετούς κυρίως νεοδημοκράτες με στόχο να βρει άτομα για να φτιάξει την υποψήφια βουλευτική λίστα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.Κάποια από τα πρόσωπα που είδε σύμφωνα με πληροφορίες μας :

Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Βελισσάριο Παπαδόπουλο,Λάζαρο Κλετσίδη,Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Φιλαρέτη Οικονομίδου, Πασχάλη Οικονομίδη.
Με κάποιους μίλησε αρκετά με άλλους απλή χειραψία….
ert.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria