Καστοριά: Κρατάει μήνες η βεντέτα με τα γκαζάκια ανάμεσα σε χούλιγκαν του Παναθηναικού και της ΑΕΚ. - OlaDeka

Καστοριά: Κρατάει μήνες η βεντέτα με τα γκαζάκια ανάμεσα σε χούλιγκαν του Παναθηναικού και της ΑΕΚ.

Χούλιγκαν Παναθηναϊκού και ΑΕΚ
Σε βεντέτα με απρόβλεπτες διαστάσεις έχουν εξελιχθεί οι οπαδικές διαφορές μεταξύ χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στην…

Καστοριά, όπου οι μεν χτυπούν κάθε λίγο και λιγάκι με εμπρηστικούς μηχανισμούς τα γραφεία των δε! Τελευταίος στόχος –για δεύτερη φορά!- ήταν τα γραφεία συνδέσμου της ΑΕΚ.

Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο των γραφείων του κιτρινόμαυρου συνδέσμου, ανεφλέγη τα ξημερώματα της Κυριακής στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας σηκώνοντας στο πόδι τους ανυποψίαστους ενοίκους! Οι ίδιοι έσπευσαν με κουβάδες και λάστιχα να σβήσουν τις φλόγες που τύλιξαν την πόρτα του συνδέσμου, για να μην επεκταθούν στα σπίτια τους. Πυροσβέστες και αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν αμέσως, βρήκαν υπολείμματα από δύο πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

Η φλογερή βεντέτα μεταξύ των χούλιγκαν των δυο ομάδων, κρατάει μήνες τώρα… Στις 10 Μαΐου, είχε δεχτεί επίθεση με γκαζάκια ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην Καστοριά, με αποτέλεσμα να σημειωθούν εξωτερικά στην πόρτα υλικές ζημίες και να χάσουν τον ύπνο τους οι κάτοικοι της περιοχής. Και για τους πράσινους, πάντως, ήταν η δεύτερη φορά που δέχονταν επίθεση στα γραφεία τους!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria