ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ "ΚΛΑΔΕΥΕΙ" ΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟΠΑΣΟΚ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!Ο Μπεγλίτης δεν υπέγραψε για να μείνει ανοιχτό το στρατόπεδο στο Άργος Ορεστικό. - OlaDeka

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ “ΚΛΑΔΕΥΕΙ” ΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟΠΑΣΟΚ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!Ο Μπεγλίτης δεν υπέγραψε για να μείνει ανοιχτό το στρατόπεδο στο Άργος Ορεστικό.

Το θέμα του κλεισίματος των στρατοπέδων που τελικά δεν κλείνουν (!),λόγω πιέσεων έχει προκαλέσει σοβαρή εμπλοκή στο ΥΕΘΑ.

Η απόφαση του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου να αποδεχτεί το αίτημα του Προέδρου της Βουλής Φίλιππου
Πετσάλνικου και να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του 585 ΤΠ στο Άργος Ορεστικό,έπρεπε να υπογραφεί από τον αναπληρωτή ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert, ο κ.Μπεγλίτης,αρνήθηκε να υπογράψει το σχετικό έγγραφο.

Ο αναπληρωτής ΥΕΘΑ εξέφρασε μ΄ αυτό το τρόπο τη δυσαρέσκειά του. Ο κ.Μπεγλίτης έχει βρεθεί εκτεθειμένος έναντι των δικών του ψηφοφόρων στη Κορινθία, αφού με δική του πρωτοβουλία μπαίνει λουκέτο στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού και την ίδια ώρα διαπιστώνει ότι ένα μέρος από τους νεοσύλλεκτους που θα παρουσιάζονταν σ΄ αυτό θα καταταχθούν στο 585 ΤΠ ,στο Άργος Ορεστικό το οποίο το κράτησε ανοιχτό ο κ.Πετσάλνικος!

Για να μην υπάρξει αδιέξοδο που θα οδηγούσε σε μία ακόμη κυβερνητική κρίση, επιλέχθηκε το απίστευτο σενάριο να παραμείνει το στρατόπεδο στο Άργος Ορεστικό,ανοιχτό …με προφορική εντολή του Α/ΓΕΣ!

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Βουλής με αίτημά του έχει αναστατώσει το ΥΕΘΑ. Το ίδιο είχε γίνει όταν θέλησε και τελικά κατάφερε να κρατήσει ανοιχτό το φυλάκιο της Κρυσταλοπηγής! Έντονη ήταν η αντίδρασή του και στον Καλλικράτη.

Το παράδοξο είναι ότι ο κ.Πετσάλνικος θεωρείται ότι ανήκει στον στενό πυρήνα των ανθρώπων 
του Γ.Παπανδρέου ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι υπέρ του συμμαζέματος των στρατοπέδων.

onalert.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria