Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Μιχάλης Μαυρίδης θα είναι ο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Α.Γ.Σ. Καστοριάς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έπειτα από έναν κύκλο καθημερινών επαφών και διαπραγματεύσεων με αρκετούς προπονητές οι
διοικούντες του συλλόγου έκριναν ότι ο φιλόδοξος προπονητής πληροί όλες τις προυποθέσεις προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της ομάδας μας.

Αξίζει, εξαρχής, να τονιστεί ότι στις σχετικές συζητήσεις ο έμπειρος , παρά το νεαρό της ηλικίας του, προπονητής έδειξε να ενστερνίζεται απόλυτα τη φιλοσοφία των ιθυνόντων του συλλόγου ενώ παρουσίασε ένα εξαιρετικό πλάνο προετοιμασίας και σχεδιασμού.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι άριστες, ενώ ο νέος τεχνικός της Καστοριάς θα έχει στη σημερινή προπόνηση μια πρώτη εικόνα του έμψυχου δυναμικού και από το Σάββατο θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Μιχάλη Μαυρίδη:

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1970 και έπαιξε ποδόσφαιρο κυρίως σε Γ , Δ και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Το 1999 ανέλαβε σκάουτερ στον Πανηλειακό, όπου τα πέντε χρόνια που έμεινε στο σύλλογο συνεργάστηκε με προπονητές όπως ο Κυράστας, κ. Κατσαβάκης, κ. Τσιώλης, κ. Τεννές ενώ ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές όπως π.χ. ο Βύντρα , ο Ταραλίδης κ.α.

Το 2004 ανέλαβε σκάουτερ στη Χαλκηδόνα και μετέπειτα στον Ατρόμητο όπου στα τέσσερα μισυ χρόνια που έμεινε εκεί δίπλα στον κ. Γιώργο Παράσχο κατάφερε να διευρύνει τον ορίζοντα των προπονητικών του γνώσεων μέσα από πολλές και πλούσιες παραστάσεις μ΄ αποκορύφωμα την έξοδο του συλλόγου στην Ευρώπη.

Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών του Νομού Πέλλης. Έχει παρακολουθήσει τις σχολές των προπονητών ΕΠΟ Γ’ , UEFA Βʼ , UEFA Αʼ και έχει παραστεί σε πάρα πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό , ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria