Ασταμάτητες Τσιάβου-Γιαζιτζίδου - OlaDeka

Ασταμάτητες Τσιάβου-Γιαζιτζίδου

Έσπασαν τα χρονόμετρα Τσιάβου-Γιαζιτζίδου στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπλέντ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε το διπλό σκίφ ελ βαρών των γυναικών με την Αλεξάνδρα Τσιάβου και την Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του Μπλέντ.
Οι δυο παγκόσμιες πρωταθλήτριες πήραν την πρώτη θέση στον προκριματικό και πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό και την κορυφαία 12άδα πλησιάζοντας έτσι ακόμη πιο πολύ και στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που θα πάρουν τα 8 πρώτα πληρώματα του αγωνίσματος.
Το ελληνικό πλήρωμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στις αντιπάλους τους αφού πήραν από τα πρώτα το προβάδισμα στην κούρσα και το διατήρησαν ως τον τερματισμό. Μάλιστα ήταν το μοναδικό πλήρωμα που σημείωσε χρόνο κάτω από τα 7 λεπτά (6.56.12) όχι μόνο από την δική του προκριματική σειρά αλλά από όλες τις συμμετέχουσες βάρκες που έφτασαν συνολικά τις 24 (τέσσερις σειρές).
Πλέον στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έχει προκριθεί τα δυο από τα πέντε πληρώματα (χθες πέρασε η τετράκωπος άνευ των ανδρών) και αναμένονται οι προσπάθειες των άλλων τριών πληρωμάτων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria