1η Μέρα 33ο RIVER PARTY-Photos - OlaDeka

1η Μέρα 33ο RIVER PARTY-Photos

Όσοι βρεθήκαμε εχθές στο RIVER PARTY δεν πιστεύαμε σε αυτό που βλέπαμε.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τον χώρο των εκδηλώσεων και πραγματικά η μέρα θύμιζε Σάββατο και όχι Τετάρτη. Οι κατασκηνωτές περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Ελλείψει χώρου μπήκαν σκηνές ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία. Αυτό που συνέβαινε ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Νέοι απο όλη την Ελλάδα πήραν την σκηνή τους και ανηφόρισαν για Νεστόριο για να περάσουν ένα υπέροχο 5ήμερο. ίσως η οικονομική κρίση να ήταν η αιτία που πολλοί απο αυτούς να είδαν τις εκδηλώσεις του 33ου RIVER PARTY ως έναν εναλλακτικό και πάνω απ’ όλα φθηνό τρόπο διακοπών.

Την έναρξη στην κεντρική σκηνή την έκανε ο μοναδικός SHANTEL ο οποίος απέδειξε πως είναι ένας ταλαντούχος Showman με ιδιαίτερες επικοινωνιακές ικανότητες και μεγάλη έμπνευση επι σκηνής. Η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν άφησε την ασφάλεια της σκηνής και χάθηκε μέσα στο πλήθος των θεατών για να τραγουδήσει μαζί τους. Βέβαια η κορύφωση ήρθε όταν τραγούδησε το γνωστό σε όλους “DISKO PARTIZANI” όπου πραγματικά έγινε χαμός με τον κόσμο να παραληρεί στον ρυθμό του.

Την σκυτάλη μετά πήραν οι LOCOMONDO όπου και αυτοί ξεσήκωσαν τον κόσμο και δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα με τον γνώριμό τους τρόπο.

Την βραδιά έκλεισε ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, πρώην μέλος του συγκροτήματος “ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ”. Δεν θύμιζε όμως και πολύ τις καλές εκείνες μέρες του συγκροτήματος…

Ραντεβού σήμερα με Γιάννη Αγγελάκα, Ψαραντώνη, Γιάννη Χαρούλη και Λεωνίδα Μπαλάφα.


















Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria