ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ» ΛΕΕΙ Η WSJ - OlaDeka

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ» ΛΕΕΙ Η WSJ

Με θετικό τρόπο σχολιάζει η Wall Street Journal στο φύλλο της Τετάρτης την συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς όπου επισήμανε ότι πρέπει να μειωθούν οι φόροι για να επανέλθει η ανάπτυξη. Το σχόλιο της εφημερίδας κάνει αρχικά…

έναν παραλληλισμό με τον φιλόσοφο Διογένη που αναζητούσε με το φανάρι του έντιμους ανθρώπους, «Σήμερα το να βρεις Έλληνα πολιτικό με βασικές θέσεις υπέρ της ανάπτυξης μοιάζει εξίσου δύσκολο έργο».

Η πολιτική που ακολουθείται είναι αποτυχημένη, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξη την Τρίτη και η εφημερίδα σχολιάζει ότι «όλοι έξω από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ γνωρίζουν ότι ο κ.Σαμαράς έχει δίκιο».

Προσθέτει δε το σχόλιο ότι για τις απόψεις του αυτές «εισέπραξε μόνο περιφρόνηση από τους αρχιτέκτονες της ελληνικής διάσωσης».

Η Wall Street Journal κρίνει ακόμα ορθή τη θέση του πρόεδρου της ΝΔ ότι η μείωση στη φορολογία των επιχειρήσεων στο 15% και οι μειώσεις των φόρων θα μειώσουν την φοροδιαφυγή και θα απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα του ιδιωτικού τομέα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria