Ανέβασαν στα ύψη την θερμοκρασία οι Βon Jovi! - OlaDeka

Ανέβασαν στα ύψη την θερμοκρασία οι Βon Jovi!

Ιt’s my life…. τραγούδησαν πάνω από 60.000 θεατές στην εντυπωσιακή συναυλία των Bon Jovi στο πλαίσιο του «Open Air 2011 Tour» που έδωσαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Το κοινό αποθέωσε τα ινδάλματα του από το πρώτο λεπτό και οι φοβεροί Bon Jovi δεν το απογοήτευσαν, «ροκάροντας» για περισσότερο από 3 ώρες.

Ο Jon Bon Jovi, ο David Bryan, ο Richie Sambora και ο Tico Torres παρουσίασαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και το κατάμεστο στάδιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο παλμός ανέβηκε στα ύψη όταν άρχισαν να ερμηνεύουν το “It’s My Life”, το ”Have A Nice Day” και το “Livin’ on a Prayer»…

Μάλιστα, οι Βon Jovi τραγούδησαν και άλλες θρυλικές τους επιτυχίες όπως: ”You Give Love A Bad Name”, “Wanted Dead Or Alive”, “I’ll Be There For You”, “Blaze Of Glory”, “Keep The Faith”, “Always”, αλλά και τα νέα τους τραγούδια από το “Greatest Hits Album” τους που κυκλοφορεί.

Μάταια κάποιες θαυμάστριες προσπαθούσαν, να τραβήξουν το βλέμμα του Τζον Μπον Τζόβι, στέλνοντας στη σκηνή από καπέλα και μαντήλια έως και εσώρουχα, ενώ υπερτυχερή στάθηκε μία νεαρή, η οποία προσέφερε στον τραγουδιστή μία ανθοδέσμη και εκείνος ανταπέδωσε με ένα φιλί στο μάγουλο.

Η βραδιά έκλεισε πολύ ομαλά, αν εξαιρέσει κανείς το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικράτησε για αρκετή ώρα έξω από το στάδιο, καθώς οι θεατές που επέλεξαν να μετακινηθούν με αυτοκίνητο ήταν πολλοί.
>

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria